Štír – Měsíční horoskop (leden 2024)

Štír leden

Na začátku měsíce můžete zažít nějaké přesuny nebo stěhování. Vše se bude týkat nějaké záležitosti, kterou jste neřešili, a teď se na to budete cítit sami. Přijde rozhodování, ale i beznaděj z toho, že to není stabilní, ale jednou nahoře a jednou dole. Čekají vás i nové začátky v něčem, o čem jste si mysleli, že je to jen iluze nebo sen, co se nemůže splnit, ale on se vám splní. Koncem měsíce přijdou hádky, ale i láska.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Jsem nad věcí.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Rak

S kým budete mít problémy

Blíženec

Vztahy

Ve vztazích vás už od začátku měsíce čeká tolik práce, že na vztah nebudete mít vůbec čas, a to přinese i pocity beznaděje. Přesto se nakonec srovnáte a přijde obrovská vášeň spojená s láskou jako trám. Koncem měsíce můžete odjet i na pár dní na hory na odpočinkovou dovolenou, a to vás uklidní. Závěrem měsíce se vrátíte do minulosti.

Práce

Na začátku roku bude vše tak, jak má být, a vy budete spokojeni. Sice toužíte překonat všechny překážky, které vás trápí a přinášejí vám pocity nejistoty, ale chvilku to bude trvat. Radost z práce přichází v půlce měsíce a koncem budete zažívat hodně akcí a na vše se budete cítit sami. Osud totiž přinese něco nového, co budete muset zvládnout.

Peníze

Peníze vám přicházejí z nějaké cesty a budete naprosto spokojeni, ale koncem měsíce vás čeká boj o peníze, protože budete mít výdaje, na které budete sami, a to vás bude unavovat.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Alergie. Růžová.

Podívejte se, co přinese leden podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také