Štír – Měsíční horoskop (listopad 2023)

Štír listopad

Muž, který je už dlouho ve vašem životě, náhle ukončí svoje rozhodování v lásce a tím úplně uzavře minulost a dá vám svoji lásku najevo. Bude to pro vás velmi důležitý okamžik. Vy si pomyslíte, že vše je jen iluze, ale nebude to pravda. Ve vašem životě nastanou obrovské změny, posunete se dál a přijdou nové začátky. Koncem měsíce vás čeká sklizeň a hodně se začnete setkávat s lidmi, i když někdy budete muset schůzky zrušit, protože to nebudete stíhat. V závěru měsíce vás čeká hodně akční práce s mužem, kterého znáte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Potřebuji nějaké vedení nebo se opět ztratím.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Panna

S kým budete mít problémy

Vodnář

Vztahy

Začátkem měsíce budete hodně přemýšlet nad řešením vašich vztahů a lásky. Uvědomíte si, že to máte jednou tak a jednou zase jinak. Často vás provází iluze, třeba když žárlíte, a to pak vyvolává ve vztahu hádky a nepříjemnosti. V druhém týdnu přijde sklizeň ve vašich vztazích a velká, velice rychlá změna, která přinese i vnitřní změny. Čekají vás nové začátky ve vztahu a hodně komunikace.

Práce

V práci zažijete na začátku listopadu ztráty týkající se nějaké cesty a manipulace. Hned poté se však objeví boj s konkurencí, ale ten pro vás dopadne skvěle. Stane se z vás člověk doslova zamilovaný do své práce. Dostanete totiž nové pracovní nabídky a začnete se rozhodovat, kterou cestou se vydat. Koncem měsíce budete bojovat s přepracovaností a únavou a vyberete si větší klid, který se stane vaší jistotou.

Peníze

Obrovskou radost budete mít začátkem listopadu, protože vám přijdou peníze, které jste nečekali. Koncem měsíce však přijdou výdaje a pocítíte beznaděj.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Nervy. Fialová.

Podívejte se, co přinese listopad podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také