Štír – Měsíční horoskop (prosinec 2023)

Štír prosinec

Muž, který je už dlouho ve vašem životě, náhle ukončí svoje rozhodování v lásce a tím úplně uzavře minulost a dá vám svoji lásku najevo. Bude to pro vás velmi důležitý okamžik. Vy si pomyslíte, že vše je jen iluze, ale nebude to pravda. Ve vašem životě nastanou obrovské změny, posunete se dál a přijdou nové začátky. Koncem měsíce vás čeká sklizeň a hodně se začnete setkávat s lidmi, i když někdy budete muset schůzky zrušit, protože to nebudete stíhat. V závěru měsíce vás čeká hodně akční práce s mužem, kterého znáte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Každý den je plný radosti.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Panna

S kým budete mít problémy

Panna

Vztahy

Na začátku měsíce se budete rozhodovat o tom, zda opustit vztah, který vám nevyhovuje a kde se cítíte manipulováni. Poté si s partnerem vše vyříkáte a začnete znovu. Čekají vás nové začátky a práce na uzavření minulosti. Koncem měsíce zavládne ve vašem vztahu stagnace, ale také vše uzavřete a prožijete lásku. Závěr roku bude o uzavření všeho, co pro vás bylo hodně zásadní.

Práce

Čeká na vás nová práce nebo nová nabídka nějaké činnosti a bude to pro vás hodně zajímavé. Dokonce to může být i váš splněný sen. Doslova se do své práce zamilujete, čeká vás i kolektiv lidí, ale vše je zatím zahaleno tajemstvím. Na konci roku zažijete deprese ze ztrát spojených s tím, že něco náhle skončí a vy to budete řešit přes úřady. Přijdou hádky a změny. Na úplném konci roku se vše obrátí, dostanete novou nabídku a bude to opět práce snů, do které se zamilujete.

Peníze

Radost vám přinese skutečnost, že na začátku prosince uzavřete některé svoje dluhy nebo závazky a pak vás čeká období hojnosti, kdy vám peníze budou proudit samy od sebe. Na konci roku přijdou výdaje, které se vám nebudou líbit, ale zvládnete to.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Klouby. Fialová.

Podívejte se, co přinese prosinec podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také