Štír – Měsíční horoskop (říjen 2024)

Štír říjen

Na začátku měsíce budete plni naděje, protože přicházejí nové začátky a příležitosti. Někdo na vás může i žárlit. Konflikt můžete mít ve spojitosti s hojností. Také se můžete cítit na vše sami, ale hned poté přijde někdo nový, kdo vám nabídne lásku jako trám. Jenže ke konci měsíce se objeví další nápadník, který přijde z minulosti a bude chtít váš vztah posunout do velké lásky, možná i do zasnoubení. V závěru měsíce přijde nová práce, která pro vás bude představovat stabilitu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Mám velké příležitosti.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Ryby

S kým budete mít problémy

Vodnář

Vztahy

Od začátku měsíce to ve vztazích budete mít náročné. Zažijete lásku, ale také se objeví někdo z minulosti a nabídne vám posun ve vašem vztahu, jenže právě v té době se ozve další muž, který se už delší dobu cítí sám a měl by o vás zájem. Dokonce může proběhnout i skvělý sex. Pohádat se můžete kvůli tomu, že vás někdo bude manipulovat ve vašich citech. Koncem měsíce se s někým rozejdete, ale budete se předtím rozhodovat. Závěr měsíce bude plný tajemství.

Práce

Už na začátku měsíce budete opravdu vydatně pracovat. I když budete přepracovaní, práce vás bude bavit a budete ji milovat. V druhé půlce měsíce se ocitnete v beznadějné situaci kvůli setkání, od kterého vás někdo bude odrazovat a bude se týkat nové práce. Koncem měsíce se můžete s někým pohádat, ale vše dopadne dobře a budete spokojení a šťastní.

Peníze

Rozhodovat se ohledně financí budete jen na začátku měsíce. Pak přijde finanční jistota a ke konci měsíce i nová možnost investování nebo výhra a vy budete se svojí finanční situací opravdu spokojeni.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Nespavost, béžová.

Podívejte se, co přinese říjen podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také