Štír – Měsíční horoskop (září 2024)

Štír září

Začátkem září budete řešit muže, který bude hodně přemýšlet o vás a o tom, jak by se mohl stát vaším partnerem a uzavřít tak minulost. Bude vám přinášet spoustu lásky a vy se můžete zamilovat. V druhém týdnu náhle ukončíte vaše neřešení některé situace, která pro vás byla plná iluzí a od které jste se odrazovali. Pak přijdou nové začátky. Konec září pro vás bude plný sexu, lásky a harmonie. V posledních dnech dostanete zprávu nebo spíše nabídku, abyste se rozhodli, zda začnete nový vztah.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Kdo chce získat, musí být připraven.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Rak

S kým budete mít problémy

Lev

Vztahy

Od začátku září budete zahrnuti láskou. Partner vás bude manipulovat k tomu, abyste se zamilovali a přestali řešit překážky. A vy se zamilujete a budete prožívat nádherné období plné lásky, vyznání a možná pojedete i na krátkou dovolenou. Koncem měsíce vás partner požádá, zda byste se k němu nenastěhovali a tím vše nevyřešili. Konec měsíce bude opět plný lásky.

Práce

V práci na začátku měsíce budete mít majetnické sklony k tomu, co děláte, ale přijde muž, který vám sdělí, že chce něco rychle ukončit, protože vnímá ztráty. To vám přinese beznaděj. Vše se budete snažit uzavřít, ale čekají vás hádky. Koncem měsíce se budete rozhodovat, zda budete lpět na něčem v práci, co už je nefunkční, nebo to změníte, což se vám podaří. Pozor na manipulaci na konci měsíce.

Peníze

Peníze si na začátku měsíce budete vydělávat hlavně pilnou prací a půjde vám to skvěle. V půlce měsíce můžete zažít nějaké hádky a nedorozumění, ale práce vás bude bavit. Koncem měsíce se ve vaší finanční sféře posunete dále a nebudete peníze vůbec řešit. Budete mít z peněz velkou radost.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Zánět, bílá.

Podívejte se, co přinese září podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také