Střelec – Měsíční horoskop (říjen 2024)

Střelec říjen

Říjen bude pro vás měsícem, kdy vás budou pohánět nové ambice a touha po dobrodružství. Budete hledat nové způsoby, jak rozšířit své obzory, ať už osobně nebo profesně. Tento měsíc vám přinese mnoho nových příležitostí, které vás mohou přivést k zásadním změnám ve vašem životě, pokud se odvážíte riskovat a vystoupit ze své komfortní zóny.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Odvaha otvírá nové dveře.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Lev

S kým budete mít problémy

Panna

Vztahy

V lásce bude říjen obdobím vášně a intenzivních emocí. Pro zadané Střelce je to čas, kdy mohou prohloubit své vztahy a přinést do nich více spontánnosti. Nezadaní Střelci mohou potkat někoho, kdo jim přinese nový pohled na lásku a vztahy, ale je důležité zůstat trpěliví a nedělat unáhlená rozhodnutí.

Práce

V pracovní sféře vás čeká mnoho nových projektů a příležitostí. Vaše nadšení a odvaha budou oceněny, ale je důležité zachovat si rovnováhu a nenechat se příliš unést. Buďte připraveni přijmout nové výzvy, ale mějte také na paměti dlouhodobé cíle.

Peníze

Finančně vám tento měsíc přináší stabilitu, ale také možnosti růstu, pokud budete investovat do svého rozvoje. Vyhněte se však impulzivním nákupům a investicím, které nejsou dobře promyšlené.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Metabolismus, fialová.

Podívejte se, co přinese říjen podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také