Váhy – Měsíční horoskop (září 2024)

Váhy září

Tento měsíc bude pro Váhy obdobím vyváženosti a harmonizace, což vám přinese velké uspokojení. Vaše diplomatické schopnosti vám pomohou vyřešit případné konflikty hlavně v rodině a s rodinnými příslušníky. Využijte tento čas k posílení svých partnerských vztahů a hledání vnitřního míru.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Rovnováha a harmonie jsou klíčem k úspěchu.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Vodnář

S kým budete mít problémy

Rak

Vztahy

Vztahy budou tento měsíc harmonické, pokud budete ochotni naslouchat a respektovat potřeby vašeho partnera. V dlouhodobých vztazích dojde k prohloubení vzájemného porozumění a lásky. Pozor, může se objevit někdo, kdo vám přinese do života novou jiskru, ale může dojít k prozrazení.

Práce

Práce bude vyžadovat vaši flexibilitu a schopnost rychle se přizpůsobit novým situacím. Využijte své komunikační dovednosti k dosažení cílů. Tento měsíc je ideální pro týmovou spolupráci. Můžete očekávat nové projekty, které vás budou bavit a přinesou vám nové výzvy.

Peníze

Finanční situace bude stabilní, pokud budete pečlivě plánovat své výdaje a sledovat rozpočet. Tento měsíc je vhodný pro přehodnocení vašich finančních plánů a možná i pro vytvoření nového rozpočtu

Oslabený orgán a léčivé barvy

Ledviny, zelená.

Podívejte se, co přinese září podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také