Denní horoskop BÝKA na 13. 12. 2022

Býk 13. 12. 2022

Možná se dnes chystáte na společenskou akci, na kterou se těšíte. Papírování by vám dnes mohlo zabrat tolik času, že budete přemýšlet, zda to stihnete. Papírování se nezdá být tak naléhavé. Udělejte toho tolik, kolik můžete, a pak se seberte a jděte na večírek. Zasloužíte si to.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Může vás přepadnout pocit neklidu, ale nebude to příliš rušivé. Pokud jste hledali někoho výjimečného, kdo by s vámi sdílel váš život, pak můžete mít také náladu více chodit ven a poznávat nové lidi. Zapojení do on-line skupin nebo klubů spojených s činnostmi, které vás hluboce zajímají, přinese spíše ovoce než cokoli jiného.

Práce

Karty se obrátily a vy máte najednou velmi dobré postavení u svého šéfa a lidí ve svém okolí. Události spojené s prací vám půjdou hladce a vaše celkové sebevědomí bude silnější než obvykle. O laskavost si řekněte hned – nečekejte.

Peníze

Vaše energie směřuje ke skupinám, politice a samostatnému podnikání. Máte všechny přátele a kontakty, které potřebujete k zahájení nového podniku, ať už jde o produkt, službu nebo projekt v současném zaměstnání. Poznáte také nové lidi, kteří vám mohou pomoci dostat se tam, kde chcete být finančně. Zároveň rozšiřujete a proměňujete svůj svazek s dalšími lidmi. Máte všechny nástroje, které potřebujete k tomu, abyste se dostali dopředu.

Zdraví

Kvůli dnešní planetární aktivitě v sobě cítíte boj  to, co chcete, se liší od toho, co potřebujete. Pokud se rozhodnete plout nad malichernými hádkami, které se čas od času objevují ve vašich vztazích, bude pro vás ještě náročnější vypořádat se s touto energií uvnitř sebe. Neignorujte napětí, které vzniká mezi vaším vyšším já a vašimi lidskými touhami. Vyzbrojte se na jeho zvládání pořádnou dávkou aerobního cvičení.

Přečtěte si také