Celebrity

23. července 2024 11:08

redakce Prima Ženy

Nejhorší dovolená Vincenta Navrátila? Na letišti nikdo nic neví a všichni řvou, popsal

Vincent Navrátil (27) měl vyrazit s přítelkyní na dovolenou k moři, místo toho zažili na letišti spolu s ostatními lidmi nekonečné čekání a bezmoc. Detaily herec sdílel se svými sledujícími na sociálních sítích a popsal i sociální experiment – lidi podle jejich reakcí rozdělil na dvě odlišné skupiny.

Letošní dovolenková sezóna znamenala pro mnoho lidí krok do neznáma a velkou zkoušku nervů i vztahů. Někteří zažili vleklé problémy s kufry, jiní pak krizi provozu kvůli globálnímu výpadku odbavovacího systému využívaného větším počtem leteckých společností. Mladý herec Vincent Navrátil se svou přítelkyní chtěli vyrazit na romantickou dovolenou, místo toho po dlouhém čekání skončili doma na gauči.

„Po dvou letech si vezmete dovolenou... Stav českého letiště: zpoždění čtyři hodiny a poté vám řeknou jakoby nic, že je možnost, že vůbec nikam nepoletíte,“ popsal herec v sérii příběhů na Instagramu. Pokračoval tím, že byli odkázáni na letištní informace, kde ale nikdo nebyl. Nakonec dorazil jediný muž, který měl vzteklému davu vše vysvětlit.

„Nikdo nic neví, všichni tu řvou a zaměstnanci prý nedostávají informace. Máme čekat do večera, až dostaneme SMS s pokyny. Nemáme kufry ani odhad,“ shrnul Vincent Navrátil a celou sérii stories doprovázel fotkami smutných obličejů sebe a své partnerky, ale i videy rozhořčeného davu lidí.

Sociální experiment na letišti

„Dav se rozdělil na dva tábory. Čechy, co se tomu smějou a cizince, co tu řvou, jako kdyby jim ukradli děti. Jsem pyšnej na to, jaký jsme hyeny,“ napsal herec. Nakonec jim z ‚útrob‘ letiště byly vyvrženy kufry a po šesti hodinách zpoždění letu bez vyjádření společnosti se mladý pár vydal domů. „Dovolená super, neviděli jsme sice moře, zato jsme ale viděli drama, občanskou válku a zničené rodiny. Takže jako bychom v těch temperamentních zemích vlastně byli,“ uzavřel.

Bezmoc doma na gauči ale přece jen vystřídala naděje a dnes už je pár na cestě náhradním letem. Snad tedy v pořádku dorazí a užijí si vysněnou dovolenou.

Podívejte se také, jak to dopadlo se zpožděnými zavazadly na letišti v Praze:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.