Celebrity

13. prosince 2023 10:39

Eliška Reiglová

Vincent Navrátil si našel krásnou přítelkyni. Sotva ji ukázal, přišel o fanynky

Vincent Navrátil (26) je mladý talentovaný herec, o kterého je mezi ženami velký zájem. Potenciální nápadnice teď ale mají smůlu, protože na sociálních sítích oznámil, že je zadaný. Při té příležitosti se krásnou přítelkyní rovnou pochlubil, načež ale přišel o fanynky.

Sympatický Vincent Navrátil se stále více prosazuje jako herecký i autorský talent, ve sféře lásky se mu ale nějakou dobu příliš nedařilo. Zdá se, že štěstěna se k němu nyní otočila zpět čelem, protože se na sociálních sítích pochlubil přítelkyní. Po jeho boku se na nově zveřejněné fotografii usmívá pohledná brunetka.

Čtěte také: Kordula Stropnická po náročném rozchodu lásku nehledá. Soustředí se na maturitu

„Sorry, nejsem gay, ani single. Nedávejte unfollow, dávejte like. Jsem happy, tak buďte happy se mnou,“ napsal syn Veroniky Žilkové k fotografii, pod kterou se mu kupí komentáře vyjadřující gratulace ke vztahu. Ne všichni však mají z herce a jeho nové lásky takovou radost.

Sám Vincent si totiž všimnul, že přesně to, co očekával, se také stalo. Po zveřejnění fotografie s přítelkyní mu na Instagramu klesl počet sledujících. „Coming out se v dnešní době nevyplácí,“ napsal na stories.

Úspěšný herec svou milou na fotografii neoznačil, pravděpodobně tak chtěl zajistit, aby jí nechodily nenávistné zprávy a aby ze dne na den nepřišla o soukromí. Podle informací Super.cz se však usměvavá brunetka jmenuje Bea a pomáhá Vincentově sestře Agátě Hanychové spravovat sociální sítě.

Podívejte se, jak Vincent Navrátil za poslední roky zmužněl:

Sdílejte článek
Štítky láska Instagram vztah sociální síť přítelkyně sledující Vincent Navrátil

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 22. 5. 2024

Kdyby byl každý den jako dnes, život by byl ráj, Berani. Je to pro vás potenciálně nádherné období. Možná najdete odpovědi na problémy, které vás trápí už několik týdnů. Při všech rozhovorech mějte uši otevřené. Mohli byste narazit na dílo, na které jste dlouho čekali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.