Celebrity

21. června 2024 11:30

Tomáš Durčák

Vincent Navrátil pojal dědictví po otci zodpovědně. Překvapil i mámu Žilkovou

Bratři Vincent a Cyril se movitými dědici stali poté, co jejich otec, stavební inženýr Marek Navrátil, v roce 2016 zemřel na následky mozkové mrtvice. Oba syny měl se svou exmanželkou Veronikou Žilkovou a odkázal jim lukrativní podíl ve firmě i řadu nemovitostí včetně domu v Praze, který bratři k překvapení své matky dokázali dostavět a dnes zde ten mladší z nich dokonce bydlí.

Veronika Žilková byla ze smrti svého exmanžela v květnu 2016 zcela v šoku. Udržovali spolu totiž výborné vztahy a Marek měl velmi kladný vztah i s jejími dcerami Agátou Hanychovou a Kordulou Stropnickou. Své nemalé jmění však zanechal primárně svým dvěma synům, dnes třiačtyřicetiletému Cyrilovi a o sedm let mladšímu Vincentovi.

Bratři se naštěstí kvůli penězům a majetkům po otci nerozhádali, naopak se rozhodli spolupracovat na jejich obhospodařování. Tátovu firmu MÁTA stavební práce, s. r. o., sice původně zdědil mladší Vincent, v roce 2021 ji ale přepsal na bratra. Skutečný důvod sice není znám, možná za to ale může fakt, že Cyril se rozhodl společně s bratrem dát do kupy dům v pražské čtvrti Přední Kopanina, který jim rovněž zůstal, aby v něm mladší bratr mohl žít.

„Oni, kteří ani nevědí, za jaký konec se drží kladivo…,“ chytala se před časem dle deníku Blesk za hlavu jejich matka Veronika Žilková při představě, jak se oba bratři snaží vilku po otci zrekonstruovat a učinit z ní pohodlné moderní bydlení. Nakonec však překvapili nejen ji, ale možná i sebe. Dům totiž skutečně dali takzvaně do pucu a Vincent Navrátil jej dnes nazývá svým domovem.

Žilkové tak zbylo pouze bědování nad tím, že jí žádný ze dvou nejstarších potomků ještě neudělal radost vnoučaty. Naštěstí se činí aspoň její nejstarší dcera Agáta, díky níž je z Veroniky dnes už trojnásobná babička. A minimálně Vincent je navíc aktuálně šťastně zadaný. V opraveném domě po otci mu totiž kromě fenky Coco a kočky dělá společnost i partnerka Bea, s níž je podle všeho necelý rok.

Agáta Hanychová s bratrem Cyrilem Navrátilem v pořadu Můj muž to dokáže:

Sdílejte článek
Štítky Veronika Žilková smrt rodina rekonstrukce vztah otec dům firma vnoučata majetek dědictví Cyril Navrátil Marek Navrátil Vincent Navrátil

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.