Astročlánky

23. července 2024 06:30

Sára Částečková

Horoskopy lásky od 23. července 2024: Raci prohloubí vztahy, Střelce čeká láska

V oblasti lásky přichází nádherné změny, které pocítí Váhy, Ryby a Štíři. Ostatní dostávají šanci velmi radikálně změnit svůj život k lepšímu. Otevřete srdce lásce, nebojujte, milujte a zažijete zázraky. Co ještě vás ve vztazích čeká v tomto týdnu, prozradí partnerské horoskopy.

Beran

V partnerských vztazích se mohou objevit překážky, kterým budete čelit. Nebojte se více prosazovat, partner vůbec netuší, že prožíváte vnitřní boj. Nebojujte, milujte a s láskou mu sdělte své pocity. Váš život se opět rozjasní a vaše láska umocní.

Býk

V partnerských vztazích vládlo bezvětří a vy se necháváte unášet na vlnách lásky a štěstí. Máte jasné představy o vašich vztazích a oba se snažíte je naplňovat. Štěstí se usmívá také na všechny, kteří touží po klidu a nové lásce.

Blíženci

Očekávejte velmi příznivé změny a zprávy od vaší lásky. Pokud ještě nejste manželé, partner vás požádá o ruku a trošku vás tím zaskočí. Neskrývejte dojetí a radujte se, máte vedle sebe skvělého parťáka pro život. Štěstí pocítí také ostatní, vydejte se na cestu a potkáte svou spřízněnou duši.

Rak

Partnerské vztahy se prohloubí a posílí. Láska u vás vzkvétá, což se týká také ostatních. Bolavá srdce se uzdraví stejně jako jizvy z dávné minulosti. Vykročte vstříc novým zážitkům a také bezpodmínečné lásce.

Lev

Jestli máte pocit, že se delší dobu nic neděje a vnímáte jistý stereotyp, berte to jako žádost k překonání vlastních omezení. Partner vůbec netuší, že se nudíte a vadí vám zaběhlý život. S láskou si promluvte a společně se rozběhněte vstříc novému dobrodružství. Radost a láska se opět probudí.

Mohlo by vás zajímat: Znamení, která jsou mistři svádění: Jen těžko se odolává Lvům a Štírům

Panna

Partnerské vztahy, které delší dobu prochází krizí, dostávají novou šanci k probuzení. Zachovejte chladnou hlavu, nepodléhejte strachu, ruku v ruce vykročte vstříc lásce a probuzení. Partner vás bude s velkou láskou následovat. Právě teď se vám otevírá nová cesta ke štěstí.

Váhy

Vaše láska, odvaha a věrnost se vám vyplatily. Partnerské vztahy jsou naplněné radostí a štěstím. Partner vás jedním slovem zbožňuje a váží si vaší láskyplné povahy. Buďte i nadále odvážní a milujte se, jiná cesta neexistuje.

Štír

Partnerské vztahy mohou prožívat nepříjemné změny. Postavte se životu čelem a nic nezametejte pod koberec. Jen tak projdete důležitou proměnou, která vaši lásku posune do nebeských výšin. Milujte, nebojujte, přijímejte vše s otevřeným srdcem.

Střelec

Nastává čas velké zamilovanosti a vzájemné lásky, což platí také pro všechny, kteří mají ve svém srdíčku bolavé jizvy a nezahojené rány. Usmějte se a přijímejte lásku, která k vám proudí ze všech možných i nemožných směrů.

Čtěte také: Velký horoskop na srpen: Býci budou víc utrácet, Váhy potkají osudového partnera

Kozoroh

Partnerské vztahy jsou šťastné a nejen to, vlna štěstí zasáhne také ostatní. Šťastné vztahy pocítí také rodinní příslušníci a vaši nejbližší přátelé. Všechno, co vás vzájemně trápilo, odchází a do života vstupuje uzdravující moc lásky.

Vodnář

Do partnerských vztahů vstupuje láska, smích a zábava. Osud je vám velmi příznivě nakloněn, což platí také pro ostatní. Bavte se, smějte a navazujte nová přátelství. Váš život se rozzáří jako slunce na letní obloze.

Ryby

Partnerské vztahy a také ostatní bytosti jsou pod ochranou bohyně lásky Venuše. Máte dostatek sil vyhoupnout se k bezpodmínečné lásce a sklízet sladké plody. Pokud jste sami, poznáte životního partnera, který vám poskytne ochranu a bezpečí.

Horoskop na tento týden:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.