Denní horoskop BÝKA na 16. 3. 2023

Býk 16. 3. 2023

Tvůrčí práce by dnes mohla vyžadovat větší soustředění a koncentraci než obvykle, Býci. Možná budete muset provést nějaký hloubkový výzkum, složitou práci na detailech nebo jiný typ intenzivního procesu, který by mohl namáhat vaše oči a přetěžovat vaši mysl. Dělejte si přestávky. Občas si lehněte a zavřete oči. Rozhodně nezapomeňte jíst! Na konci dne byste měli být spokojeni s tím, co jste udělali.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se budete těžko rozhodovat, co dělat v milostném životě. Není to proto, že byste se cítili nějak zvlášť sklesle nebo špatně, ale proto, že nedokážete pochopit vývoj událostí. Postavení planet mate signály, o kterých jste si mysleli, že je dostáváte od jedné konkrétní osoby. Ale vydržte, protože vše se brzy ukáže.

Práce

Buďte otevření nápadům ostatních, i když se nemusí shodovat s vašimi. Integrace s ostatními je snazší než boj s ostatními. Vezměte si tento koncept k srdci bez ohledu na to, s kým jednáte. Bude vám dobře sloužit.

Peníze

Přemýšlíte o tom, jak týdně vydělat více peněz, abyste si mohli užívat pohodlnějšího životního stylu. To není špatný plán, když se to tak vezme. Výzvou bude vyvážit svou touhu po zábavě s rodinnými příslušníky a romantickým partnerem s potřebou prosadit vlastní kreativitu. Vaše nutkání psát, hrát hudbu, malovat nebo stavět přináší citovou i finanční odměnu.

Zdraví

Potřebu těla odstraňovat odpad si pravděpodobně uvědomujete. Když něco skončí nebo je hotovo, obvykle chcete jít dál. Dvě nejdůležitější dietní opatření, která napomáhají vylučování odpadů, jsou: pití velkého množství vody a konzumace hrubé stravy. Velká listová zelenina, jako je kapusta a jitrocel, jsou úžasně výživné produkty. Existují také křehké odrůdy jablek a sušené ovoce, které jsou prospěšné. Věnujte pozornost tomu, jak vaše tělo vylučuje odpad, abyste získali informace o tom, co byste měli jíst.

Přečtěte si také