Denní horoskop BÝKA na 17. 11. 2022

Býk 17. 11. 2022

Blízký přítel nebo partner vám může navrhnout improvizovaný výlet a vy se možná rozhodnete vyrazit. Toužíte po dobrodružství. Možná jste zvažovali několik možností, ale nápad vašeho přítele se vám zdá nejpřitažlivější. Pokud se jedná o cestu do cizí země, možná byste se chtěli naučit jazyk. Budete překvapeni, jak rychle se ho naučíte!

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Budete mít nutkání vyjádřit, co skutečně cítíte k jedné osobě ve svém životě. Máte sice tendenci skrývat své skutečné emoce, ale dnes máte chuť říct to tak, jak to je, a to může současný svazek upevnit a posílit víc než jakýkoli pobuřující projev vaší náklonnosti, který jste v poslední době mohli dát najevo.

Práce

Pokračujte v již rozpracovaných úkolech. Nyní není čas začínat něco nového. Vaše sebevědomí je vysoké a emocionálně se cítíte dobře, ale celkově váš úsudek není příliš zdravý. V této době nepodnikejte žádné zásadní kroky.

Peníze

Čeká vás doba zvažování. Vaše vztahy se vyostřují a vy přemýšlíte o tom, kdo k vaší existenci něco přidává a kdo jen bere. Tento proces tříbení vám pomůže profesně postoupit, protože ponechává více prostoru pro nové svazky, a pomůže vám vydělat více peněz, protože svůj čas věnujete prospěšným činnostem, jako je komunikace a iniciování nových projektů.

Zdraví

Příznivý tranzit vám dnes usnadňuje práci. Ve vzduchu je cítit příjemný pocit štěstí. Abyste si pomohli správně rozehrát karty, pijte hodně vody a přeneste část této očistné energie dolů do jater. Ve vašem zdraví se skrývá víc, než se na první pohled zdá. Pokračujte tento týden v proplachování svého organismu a cvičte, jak jen můžete. Uvědomte si, že ze svého systému uvolňujete toxiny. Je to mocný čin  buďte na něj hrdí!

Přečtěte si také