Denní horoskop BÝKA na 19. 1. 2023

Býk 19. 1. 2023

Vaše mysl je v období velké aktivity a vaše zvědavost na svět kolem vás je prakticky neukojitelná. Zajímáte se o všechno. Chcete být schopni porozumět všemu od nejjednoduššího po nejsložitější. Vaší touze po poznání nestojí nic v cestě. Pořiďte si proto pořádnou zásobu knih o věcech, o kterých byste se rádi něco dozvěděli, a zkuste se seznámit s novými lidmi.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska bude vzkvétat, když se budete svému milému dvořit sladkými a žádoucími dárky, které ho povzbudí, aby se k vám ještě více přiblížil. Máte příležitost koupit něco, co je skutečně nadchne. Krásné umělecké dílo, nejlépe něco sochařského, určitě udělá své. Musíte také vytvořit tu správnou atmosféru, ve které mu ho předvedete.

Práce

Dnes se můžete dostat do problémů se svými spolupracovníky. Ostatní se vám budou snažit dávat pokyny, i když jim to jednoduše nepřísluší. Napětí se bude rychle stupňovat. Vyhněte se větším konfrontacím tím, že se stanete součástí řešení, nikoliv problému.

Peníze

Díky aspektům ve vašem sektoru peněz a hodnot se dostáváte do zajímavého období. Nejenže to přináší spoustu nových způsobů, jak získat peníze (woohoo!), ale také vás to nutí přemýšlet o svém peněžním životě do budoucna. Jak se váš způsob vydělávání peněz odráží v tom, kdo jste, nebo ve vašich nejvlastnějších hodnotách? Možná budete překvapeni tím, co zjistíte.

Zdraví

Tento den se můžete cítit pohodlně. Pokud máte na srdci něco, co potřebujete vyložit, požádejte přítele, aby vás vyslechl. Pokud máte pocit, že potřebujete více kardio cvičení, než jste v poslední době měli, udělejte si dnes první pořádný domácí trénink a pociťte přínos těchto hlubokých nádechů, které vyrovnávají energii vašeho těla.

Přečtěte si také