Astročlánky

6. května 2024 06:30

Sára Částečková

Andělské poselství na týden od 6. května 2024: S láskou pečujte o své tělo

Máte pocit, že vám něco chybí, potřebujete udělat pořádek ve svém životě a stále nevíte, jak na to? Teď máte příležitost dát vše do kupy. Jaké poselství vám ještě andělé přináší?

Karta na tento týden: Čtyřka země

Andělská karta Čtyřka země symbolizuje stabilitu, spojení s přírodou a pevné základy ve vztazích, financích a majetku. Když se tato karta objeví ve výkladu, naznačuje, abyste zaměřili svou pozornost na pevné základy svého života a hledali stabilitu v každodenním chaosu. Země přináší energii vytrvalosti a jistoty, což může být právě to, co potřebujete, abyste se cítili vyváženě a bezpečně. V hmotné oblasti je velmi příznivé období na investice, ať již k nákupu nemovitostí, nebo prodeje. Pokud jsou vaše příjmy rozkolísané, prozkoumejte, jak jste na tom s financemi, a začněte pravidelně spořit.

Rozjímejte nad životem a pečujte o své tělo i duši

V průběhu týdne můžete pocítit velké pouto k přírodě. Její krásu a sílu budete vnímat všude kolem sebe. Příroda vám pomůže nalézt harmonii v srdci a klid ve vaší mysli. Inspiraci naleznete v tichu zahrady nebo na procházce v parku či lesem. Čtyřka země také naznačuje, abyste začali pečovat o své fyzické zdraví a blaho. Je ideální čas věnovat se zdravějšímu životnímu stylu. Můžete změnit jídelníček, zdravější stravování vám prospěje, stejně jako dostatek pohybu a odpočinek. Pozor si dávejte na posedlost penězi a neustálou touhou mít víc a víc. Pamatujte, kdo chce víc, nemá nic. To se týká nejen financí, ale také vztahů. Touha mít všechno a všechny pod kontrolou přináší opačný efekt. Dopřejte svobodu nejen ostatním, ale také sobě, všem se uleví a vztahy se uzdraví.

Mohlo by vás zajímat: Velký horoskop na květen: Vodnáři budou šťastní, Střelci náladoví

Projevujte vděčnost a přijímejte lásku

Ve vztazích pocítíte bezpečí a jistotu. Pokud jste ve vztahu, může to znamenat, že je správný čas posílit svou lásku se svým partnerem a vzájemně o sebe pečovat a projevovat si úctu i lásku v každodenním životě. Pokud jste sami, tato karta naznačuje, že se blíží čas, kdy potkáte někoho, kdo vám přinese pocit stability a bezpečí. Celkově je energie Čtyřky země láskyplná a jemná. Je to jako objetí matky Země, které připomíná, že jste chráněni a podporováni v každém okamžiku. Během tohoto týdne si udělejte čas pro sebe a pro své blízké. Buďte vděční za pevné kořeny, na kterých stojíte, a přijměte lásku a jemnost, kterou vám energie nabízí.

Buďte jako kořeny stromu, pevní a silní, ale zároveň otevření, přijímejte nové zkušenosti a lásku, kterou život přináší. Mějte otevřené srdce k přírodě, nechte se hýčkat jejími krásami a silou. Najděte v ní klid a harmonii, které vám pomohou posílit vaši duši a srdce. Ve vztazích buďte láskyplní a laskaví. Poskytněte svým blízkým oporu a stabilitu, kterou potřebují, přijměte také jejich lásku a oporu s otevřeným srdcem. Nezapomínejte na sebe! Buďte si vědomi své vlastní hodnoty a pečujte o své vlastní blaho. Pamatujte si, jste milováni a podporováni nejen anděly, ale i těmi kolem sebe.

Zdroj: Andělské tarotové karty Doreen Virtue, Radleigh Valentine

Jaký bude květen podle mariášových karet?

Sdílejte článek
Štítky láska rytíř výklad karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů Doreen Virtue

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 5. 2024

Berani, budete se muset spolehnout na své analytické schopnosti a pevnou sebekontrolu, abyste se dostali z rozbouřeného moře, ve kterém se dnes nacházíte. A stresu se nevyhnete. Nejhorší nástrahou, která vás čeká v kariéře nebo při studiu, by bylo pochybovat o svých schopnostech. Máte příležitost, abyste si vyzkoušeli svou sebedůvěru. Jen se ujistěte, že obstojíte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.