Květnu podle numerologie vládne čtyřka. Přeje změnám v kariéře i vztazích

Numerologie pracuje s čísly, která mají své specifické rysy a vibrace, jimiž ovlivňují náš každodenní život. Spočítejte si podle návodu své osobní měsíční číslo a zjistěte, jak vás bude ovlivňovat a jak se vám bude dařit v květnu, pátém měsíci roku 2024.

Podle numerologie vychází na letošní květen číslo 4 (vznikne sečtením čísla měsíce květen, což je 5, se všemi čísly letošního roku, tedy 5 + 2 + 0 + 2 + 4 = 13, 1 + 3 = 4).

Čtyřka plní sny, chce to ale zabrat

Číslo čtyři je spojeno s pevností, stabilitou a pracovitostí. Pokud jste někdy měli pocit, že potřebujete zpevnit základy svého života nebo se soustředit na praktické záležitosti, právě teď přichází ten nejlepší čas na změnu. Nejspíš zatoužíte po posílení svých vztahů i kariéry. Je možné, že se budete chtít více zaměřit sami na sebe. Ať tak či tak, možnost změny je tady a je jen na vás, jak ji využijete.

Chcete-li změnit svou kariéru, pak květen vám bude přát. Čtyřka vás pobízí, abyste začali pracovat na splnění všech snů a cílů. Vytvářejte dlouhodobé plány, čas, který do přípravy investujete, se vám několikanásobně vrátí zpět. Práce, kterou vložíte do splnění vašich snů a projektů v tomto období, může přinést trvalé a stabilní výsledky.

Věnujte se také svým vztahům. Nebojte se komunikovat o svých potřebách, nenechte se zatlačit někam, kam sami nechcete, hledejte společné cíle.

Spočítejte si své osobní měsíční číslo

Každý z nás má své osobní nebo, chcete-li, životní číslo, které ho ovlivňuje celý život. Pokud ale chcete vědět, co konkrétního vám podle numerologie přinese v pátém měsíci letošního roku, je potřeba vzít v úvahu i energii tohoto konkrétního období, tedy vibrace měsíce května a zároveň i letošního roku. Začněte tím, že sečtete den a měsíc svého narození. Pokud vám vyjde dvojciferné číslo, opět jednotlivé číslice sečtěte, aby vám vyšlo číslo od 1 do 9.

Příklad:

Pokud jste se narodili například 28. března, tedy 28. 3., sečtěte 2 + 8 + 3 = 13.

A dále pokračujte 1 + 3 = 4.

K tomuto číslu přičtěte číslo letošního roku, tedy 8 – vznikne sečtením všech čísel roku 2024 (2 + 0 + 2 + 4).

4 + 8 = 12 (Pokud vám vyjde dvojciferné číslo, opět obě číslice sečtěte, v tomto případě tedy 1 + 2 = 3).

Osobní roční číslo je v tomto případě 3.

Nyní si spočítejte vaše osobní měsíční číslo tak, že sečtete vaše osobní roční číslo a číslo tohoto měsíce (květen má číslo 5).

Tedy 3 + 5 = 8 (Pokud vám vyjde dvojciferné číslo, obě číslice sečtěte).

Osobní měsíční číslo na květen 2024 je v tomto případě 8.

Jakmile budete znát své osobní měsíční číslo, přečtěte si, co vás podle numerologie v letošním květnu čeká:

Osobní měsíční číslo 1

Květen pro číslo 1 přináší energii nových začátků a jedinečnosti. Pokud toužíte po změně pracovního místa, začít podnikat nebo se vrhnout do nového projektu, pak je květen pro vás ten nejlepší čas. Práce vám půjde skvěle od ruky, budete dostávat přesně takové informace, které budete ke zdárnému řešení svých úkolů potřebovat. Nebojte se zariskovat a jít do věcí, kterých jste dříve možná trochu báli. Ve chvíli, kdy zdárně vše dokončíte, získáte zpět ztracenou sebejistotu.

Osobní měsíční číslo 2

Je-li vaším číslem dvojka, pak se v květnu zaměřte na vztahy a spolupráci. Pocítíte, jak moc je pro vás v životě důležitá harmonie, a to jak v pracovních, tak i v soukromých vztazích. Začněte na nich proto pracovat. Hádky, spory a nedorozumění vám nedělají dobře. Zapracujte i sami na sobě. Buďte vnímaví k potřebám druhých a hledejte způsoby, jak dosáhnout souznění. Klíčovým slovem pro vás je komunikace.

Osobní měsíční číslo 3

Květen číslu 3 přináší kreativitu. Věnujte se tomu, co vás baví. Naučte se také objevovat zcela nové možnosti a způsoby, jak trávit volný čas. Hledejte ve svém životě radost. Zapomeňte na vysedávání u televize, vydejte se do přírody, poznávejte nová místa, naučte se nové věci. Vyzkoušejte scénický tanec, amatérské divadlo, přihlaste se na konkurz do soutěže, naučte se nový jazyk, zkuste vyrábět ze dřeva nebo keramiku. Jednak potkáte spoustu nových zajímavých lidí, ale také zjistíte, jak moc vás to baví.

Osobní měsíční číslo 4

V květnu budete mít pocit, víc než kdy jindy, že potřebujete mít stabilní a pevné rodinné zázemí. Příliš mnoho času jste v poslední době věnovali práci a rodinu trošku zanedbávali a oni vám to teď vrací. Naučili se žít bez vás a vás to může mrzet. Ještě nic není ztraceno. Naplánujte si společný výlet, víkend v kině nebo při společenských hrách. Ledy pomalu roztají a znovu vysvitne sluníčko. Změňte i své návyky, měli byste se pro změnu víc soustředit na rodinu než na práci.

Osobní měsíční číslo 5

V květnu budete toužit po cestování a dobrodružství. Na rozdíl od čísla čtyři vás to totiž potáhne do světa. Budete toužit po nezávislosti a svobodě. Nebojte se riskovat a jděte do toho. Cestování, objevování nových míst, historie i ochutnávání nových jídel a rozšiřování svých hranic pro vás bude důležité, protože získané zkušenosti využijete v dalším životě. Kdo ví, jednou možná sepíšete ze svých cest zápisky.

Osobní měsíční číslo 6

Květen vám přináší energii lásky a péče. Je to čas, kdy byste měli dát důraz na rodinu, přátele a komunitu. Buďte vstřícní a pomáhejte těm, kteří to potřebují. Pokud se cítíte sami, pak vězte, že je spousta lidí, kteří budou velmi rádi za vaši společnost. Pomoc a společnost potřebují i němé tváře, tak se zkuste vydat do útulku a nějakého pejska vzít na procházku. Nezapomínejte ani na péči o sebe. Dopřejte si masáž z rukou odborníka nebo wellness. Budete se cítit jako znovuzrození.

Osobní měsíční číslo 7

V květnu byste se měli zaměřit sami na sebe. Až příliš mnoho času věnujete pomoci ostatním, že jste si nevšimli, jak moc unavení už jste. Zastavte se na chvíli, rozhlédněte se kolem sebe a zjistěte, kolik času vám zabírá péče o druhé a kolik času věnujete sami sobě. Možná zjistíte, že je čas na změnu. Naučte se nové techniky meditace, zajděte na hodinu jógy nebo zajímavou přednášku. Můžete objevovat nové duchovní cesty a hloubat do svého vnitřního světa. Tohle malé květnové zastavení udělá dobře vaší duši i tělu.

Osobní měsíční číslo 8

Květen přináší energii prosperity a úspěchu. Jestli by měl někdo právě teď věnovat čas práci a rozvoji kariéry, jste to vy. Je čas říct si o zvýšení peněz nebo vyšší pozici. Vedení moc dobře ví, co ve vás má a ztratit vás určitě nechce, takže si můžete diktovat rozumné podmínky. Projděte také své účetnictví, podívejte se, kde byste mohli ušetřit. Pokud si ještě nespoříte peníze, pak se do toho pusťte. Ale nebojte se ani investovat do své budoucnosti.

Osobní měsíční číslo 9

V květnu se budou uzavírat staré a nefunkční vztahy. Možná vám to bude líto, ale později zjistíte, že to bylo pro vaše nejvyšší dobro. A nezapomínejte, že tím, že jednu kapitolu uzavřete, otevře se před vámi nová, která může být plná příležitostí, příslibů a nových začátků. Současná situace je pro vás už neudržitelná, je čas udělat tlustou čáru a začít tak, jak jste si přáli. Nikdy není pozdě začít si plnit své sny.

Jaký bude květen podle mariášových a tarotových karet?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 5. 2024

Berani, budete se muset spolehnout na své analytické schopnosti a pevnou sebekontrolu, abyste se dostali z rozbouřeného moře, ve kterém se dnes nacházíte. A stresu se nevyhnete. Nejhorší nástrahou, která vás čeká v kariéře nebo při studiu, by bylo pochybovat o svých schopnostech. Máte příležitost, abyste si vyzkoušeli svou sebedůvěru. Jen se ujistěte, že obstojíte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.