Horoskop lásky na květen 2024: Panny budou osamělé, Střelci se zamilují

Jak to bude v květnu 2024, v měsíci, který je plný lásky? Kdo potká svou spřízněnou duši, kdo bude šťastný, kdo bude muset na svém vztahu zapracovat a kdo bude řešit nějaké problémy? Přečtěte si, jak na tom bude v květnu s láskou vaše znamení zvěrokruhu.

Beran

Už od začátku května budete vědět, že jste ve vztahu na svém partnerovi závislí a budete s tím bojovat, což se vám nebude dařit zvládnout. Tak raději vše přestanete řešit a budete před tím zavírat oči. Pokuste se najít své zájmy a odpoutat se aspoň částečně, pomůže vám to.

Býk

Zažijete zamilování a lásku a také vám do vztahu přijde něco nového, něco, co se vám bude líbit. Na konci měsíce však prožijete beznaděj, a to z důvodu ukončení nějaké záležitosti, která ještě neměla být ukončena. Nesmíte být impulzivní a vše si dobře promyslet. Nechte věci přijít a neřešte je hned.

Blíženci

Hned na začátku měsíce budete zamilovaní a bude se vám ten pocit líbit. Začnete však ve svém vztahu stagnovat a možná některé věci uvidíte v iluzi, ne reálně. Naštěstí umíte problémy odložit, a tak to nebudete řešit, což vám přinese ještě větší lásku a zamilovanost.

Rak

Váš partner dlouho před vším ve vašem vztahu zavíral oči a dělal, že žádné problémy neexistují. Už v půlce měsíce si však uvědomí, že by o vás mohl přijít, a tak začne fungovat. Vše si vysvětlíte, a dokonce vám i vyzná lásku a vy se dozvíte, že jste pro něj jeho splněný sen.

Lev

Váš partner neví, co chce, nebo to možná nevíte vy. Bylo by dobré si promluvit a tyto věci si vyjasnit. Můžete se spolu domluvit na určitých pravidlech, která vám mohou do vztahu přinést nové principy a vzrušení. V každém případě by byla dobrá večeře ve dvou.

Panna

Cítíte se osamělí a svou samotu těžce prožíváte a máte z toho deprese a trápíte se tím. V půlce měsíce však přijde změna a vy si některé věci uvědomíte, což vás posune a budete tak prožívat lásku a zamilování a možná si budete chtít pořídit i dítě. Budete mít krásný konec května.

Váhy

Přichází uvědomění a vy přestanete řešit nedůležité věci. Zaměříte se na to, co je opravdu nutné, a to vám přinese úlevu. Přestaňte zavírat oči před problémy, které neumíte řešit. Podívejte se na ně z jiného úhlu pohledu a uvidíte, že vždy existuje cesta, jak to vyřešit.

Štír

Váš partner je pro vás stabilita a snaží se vám ve všem pomoci. Jste pro něj hodně důležití a on vám to dá náležitě najevo. Bude zamilovaný a vy si to budete užívat. Po dlouhé době vám dá najevo všechnu svou lásku. Ke konci měsíce se může objevit někdo další, kdo o vás bude mít zájem.

Střelec

Na začátku měsíce budete řešit vše okolo vztahů a rodiny. Jakmile to vyřešíte, tak si uvědomíte, že ke svému partnerovi zažíváte opět velké city. Podaří se vám některé věci ukončit a uzavřít, a to vám přinese radost. Ke konci měsíce bude váš vztah pod tou nejšťastnější hvězdou.

Kozoroh

Nové začátky ve vašem vztahu můžete zažívat hned na začátku měsíce. Budete také některé věci uzavírat a ukončovat. Stále zavíráte oči před problémy, a to vám nepřináší nic dobrého, podívejte se na problém s nadhledem. Koncem měsíce vás čeká hojnost ve všech ohledech.

Vodnář

V květnu vás čeká jistota a stabilita ve vztahu a vám se uleví. V druhé půlce měsíce můžete potkat někoho nového, vaši osudovou lásku, nebo se ve vašem vztahu objeví něco nového a vzrušujícího.

Ryby

Hned na začátku měsíce se můžete s partnerem pohádat nebo si vyměnit nějaké názory. Půjde především o žárlivé scény a výtky, které nejsou opodstatněné. Nenechte si vše líbit a braňte se. S partnerem si položte zásadní otázku, zda chcete být stále spolu.

Kdo je vaše spřízněná duše podle horoskopu, si poslechněte ve videu:

Zdroj: Autorský text Jana Wurflová a neffira.cz


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 5. 2024

Tento den nemusí patřit k vašim oblíbeným, Berani. Možná si až příliš uvědomujete omezení, která vám přináší vaše hlavní zaměstnání. Pravděpodobně budete toužit po odpovídající odměně za svou práci. Tento den je vhodný k definování nových osobních a profesních cílů. Budou vás podporovat při plnění vašich povinností. A co takhle mezitím požádat o zvýšení platu?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.