Manželství podle numerologie. Nejlepší ve vztahu jsou jedničky, trojky nebo šestky

Možná se právě teď chystáte vstoupit do svazku manželského. Možná už jste to udělali dávno. Ale věděli jste, že to, jestli vám vztah vydrží, a jak kvalitní a pohodový bude, dokáže předpovědět numerologie? Čísla a jejich vibrace nás ovlivňují i v lásce.

Vibrace jednotlivých čísel mohou velmi silně ovlivňovat naše vztahy. Pojďte se podívat, která čísla jsou pro manželství ta nejlepší. Nejprve spočítejte osobní číslo svého partnera. Sečtěte všechny číslice jeho data narození.

Příklad:

Pokud se narodil například 15. srpna 1990, tedy 15. 8. 1990, budete počítat takto:

Sečtete 1 + 5 + 8 + 1 + 9 + 9 + 0 = 33

A dále pokračujete 3 + 3 = 6

Jeho osobní číslo je tedy 6.

A s kým vám bude klapat manželství nejlépe?

Osobní číslo 1: Vůdce

Ti, kteří mají své osobní číslo 1, jsou rození vůdci, jsou nezávislí, mají ambice dosáhnout těch nejlepších výsledků ve všech oblastech života a nenechají se ničím ani nikým zastavit. V manželství jsou pak skvělými partnery, se kterými se nikdy nebudete nudit. Neustále vás budou motivovat k lepším výsledkům a společně budete dosahovat vysněných cílů. A protože jedničky jsou ambiciózní, jejich velkou ambicí je i to, aby jim manželství vydrželo.

Osobní číslo 2: Mírotvůrce

Jedinci, jejichž osobní číslo je 2, jsou vyrovnaní, milují život v harmonii a rovnováze. Jsou nekonfliktní a umí mluvit o problémech. Se svým protějškem se nesnaží manipulovat ani se nehádají, vždy se snaží domluvit diplomatickou cestou. Tedy ideální polovička do manželství. Navíc jsou velmi empatičtí a dokážou skvěle naslouchat potřebám svých partnerů. O svou lásku pečují a vytváří velmi příjemné prostředí pro život.

Čtěte také: Numerologie adresy: Jednička znamená svobodu, šestka je rodina

Osobní číslo 3: Kreativec

Pokud má váš manžel nebo manželka osobní číslo 3, pak jistě víte, že je nesmírně kreativní, spontánní a neustále vyhledává nějaké dobrodružství. A to samé dávají trojky i do svého vztahu, takže je jasné, že se s nimi nikdy nebudete nudit. Vztah s nimi je plný energie, vášně a dynamičnosti. Neustále vás budou překvapovat novými nápady a tipy na dobrodružství.

Osobní číslo 6: Pečovatel

Jedinci, jejichž osobní číslo je 6, jsou soucitní, zodpovědní a velmi pečující. Pokud je váš protějšek právě číslo 6, pak o vás bude vždycky pečovat, starat se, abyste měli vše, co potřebujete, kdyby mohl, snesl by vám modré z nebe. Šestky si zakládají na tom, že vytvářejí vřelé a milující prostředí, ve kterém se oba partneři cítí skvěle.

Jaký bude srpen podle výkladu karet?

Zdroj: astrotalk.com

Sdílejte článek
Štítky láska manželství vztah numerologie

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.