Astročlánky

8. května 2024 06:30

Robert Policar

Novoluní v Býku: Je to výjimečný den, kdy se mohou dít zázraky

Novoluní v Býku nastává dnes, tedy 8. května 2024 kolem půl šesté ráno. Slunce i Luna se setkají v zemském znamení Býka, které přeje bohatství a hojnosti všeho druhu. Je to výjimečný den, kdy mnoho lidí může mít touhu totálně změnit nebo posílit své kariérní zaměření.

Máte příležitost dosáhnout opravdového vítězství, které spočívá ve vítězství nad sebou samým. Ten, kdo se chce upřímně změnit, tomu se dostává výjimečné šance tak učinit a zahájit zcela novou etapu svého vývoje. Znamení Býka přeje všem materiálním záležitostem, a tak dobře tento den promyslete, do čeho byste chtěli investovat nebo jaký projekt započít. Když tak učiníte a potřebný čas ve svém záměru vytrváte, čeká vás nemalá odměna.

Začíná měsíc, ve kterém se mohou dít zázraky. Z astrologického pohledu by byl hřích něco nezačít. Pokud již v sobě dlouho nosíte pocit, že byste se měli něčemu věnovat a vydělávat peníze v oblasti, která vás baví, neváhejte. Od 9. května těsně po půlnoci bych zahájil všechny činnosti, které jsou s vašimi sny a záměry spojené. Zaměřte se především na téma vydělávání peněz v oblastech, které vás doopravdy naplňují. Když z něčeho máte radost, je i velkou pravděpodobností, že u svých záměrů vydržíte až do úspěšného konce. Znamení Býka zná zákony přírody, a tak nic se neděje přes noc, ale nevyužít této „časové brány“ by byla opravdu škoda.

Zahajte nový projekt nebo učiňte životní rozhodnutí

Pokud vás tato informace zaskočila, nevadí. Stačí, když se ve středu 8. května ponoříte hluboko do sebe a najdete tu nejlepší možnou vizi toho, jak byste si přáli vydělávat peníze a představili si opravdovou hojnost. Pro každého to znamená něco jiného. Symbolickým začátkem takového záměru může být zapálení svíčky nebo definování svého nového záměru na papír. Ve čtvrtek 9. května těsně po půlnoci doporučuji učinit nějaké gesto nebo symbolický čin, který váš záměr utvrdí a posílí. Můžete dát vědět svému příteli o svém záměru a požádat ho, aby vám ho od tohoto dne neustále připomínal. Vše potřebuje čas, a tak se nenechte zmást tím, že vše nepůjde ihned. Strom rovněž přes noc nevyroste.

Máte-li peníze, investujte

Mnoho planet v Býku jasně naznačuje, že toto novoluní je zcela výjimečným úkazem. Nezoufejte, pokud zrovna peníze nemáte. Stačí, když se rozhodnete jít do zajímavého podnikání nebo se na něj začnete intenzivně připravovat. Důležitý je záměr a vaše soustavná, radostná činnost. Snažte se věnovat tomu, co vám radost přináší, protože to vám později přinese do života nejen naplnění, ale i potřebnou životní energii. V následujících dvou týdnech bude přáno těm, kteří půjdou pozitivním změnám vstříc. Ty, kteří ze strachu zůstanou na místě, může čekat nepříjemné období stagnace, která je však jen nevyužitím situace a nově příchozích možností. Buďte odvážní, protože tento rok odvážným přeje.

Buďte vděční za to, co ještě nemáte, i za to, co již máte

Od tohoto novoluní doporučuji všem pracovat s vděčností, protože vesmír vděčnost miluje a rád na ni odpovídá dalšími neočekávanými dary. Kupte si deník, kde na levou stranu napíšete každý den aspoň pět bodů, za které můžete být za uplynulý den vděční. Na pravou stranu napište v přítomném čase vše, za co budete vděční ve vaší nejlepší možné budoucnosti. Klíčem k úspěchu je psaní v přítomném čase a důslednost v psaní. Zkuste toto cvičení provádět celý následující rok a teprve pak zhodnoťte účinky tohoto cvičení. Přeji všem, ať této příležitosti využijí.

Zdroj: autorský text astrolog Robert Policar

Květen podle mariášových karet:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 5. 2024

Berani, budete se muset spolehnout na své analytické schopnosti a pevnou sebekontrolu, abyste se dostali z rozbouřeného moře, ve kterém se dnes nacházíte. A stresu se nevyhnete. Nejhorší nástrahou, která vás čeká v kariéře nebo při studiu, by bylo pochybovat o svých schopnostech. Máte příležitost, abyste si vyzkoušeli svou sebedůvěru. Jen se ujistěte, že obstojíte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.