Celebrity

8. května 2024 09:08

Eliška Reiglová

Parte Simony Postlerové odhalilo datum pohřbu. Uložit ji do hrobu chce rodina v soukromí

Vzpomínka na Simonu Postlerovou

Kolegové, přátelé a fanoušci se budou moci v úterý 14. května rozloučit se zesnulou herečkou Simonou Postlerovou. Umělkyně s pověstným francouzským šarmem tento svět opustila náhle v neděli 5. května ve věku 59 let. Podle parte proběhne rozloučení a následně i mše svatá. Uložení do hrobu si rodina přeje vykonat bez zraků veřejnosti.

Poslední rozloučení se Simonou Postlerovou bude konat v úterý 14. května v 11 hodin v pražském Divadle na Vinohradech. Rodina o tom informovala v úmrtním oznámení, které na svých stránkách na sociálních sítích zveřejnilo také Divadlo Radka Brzobohatého. Květiny mohou lidé na místo přinášet už od 10 hodin.

Poslední rozloučení se Simonou Postlerovou proběhne v úterý 14. května 2024 v 11 hodin v Divadle na Vinohradech🕊️

Posted by Divadlo Radka Brzobohatého on Tuesday, May 7, 2024

„Od 13 hodin bude následovat mše svatá v kostele sv. Ludmily na Náměstí Míru. Uložení do hrobu provedeme v rodinném kruhu,“ jménem rodiny to v úmrtním oznámení uvedla dcera Jana Magdalena s manželem Danem, syn Damián a vnučka Magdalenka. „Za projevenou soustrast předem děkujeme,“ dodala rodina.

Náhlý skon

Simona Postlerová se narodila v Plzni do umělecké rodiny. Otec byl režisér, matka herečka. Vystudovala DAMU, její kariéra byla spojená především s Divadlem na Vinohradech. Sympatická herečka a velká dáma zazářila například v televizních seriálech Chlapci a chlapi, Krejzovi, Hospoda, Četnické humoresky, či Nemocnice na kraji města po dvaceti letech.

Vdova po hudebníkovi Zdeňkovi Hráškovi, který v roce 2016 prohrál boj s rakovinou, byla nalezena mrtvá ve svém pražském bytě. Na adresu hereččina bydliště vyrazila policie a záchranná služba v neděli odpoledne. Podle policie zemřela přirozenou smrtí.

Smrt Simony Postlerové zasáhla její blízké i fanoušky:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 5. 2024

Berani, budete se muset spolehnout na své analytické schopnosti a pevnou sebekontrolu, abyste se dostali z rozbouřeného moře, ve kterém se dnes nacházíte. A stresu se nevyhnete. Nejhorší nástrahou, která vás čeká v kariéře nebo při studiu, by bylo pochybovat o svých schopnostech. Máte příležitost, abyste si vyzkoušeli svou sebedůvěru. Jen se ujistěte, že obstojíte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.