Celebrity

6. května 2024 14:20

Eliška Reiglová

Kolegové oplakávají Postlerovou. Děkuji za zvednuté sebevědomí a objetí, píše Krejčík

Zemřela Simona Postlerová

Skon Simony Postlerové, která tento svět předčasně opustila ve věku pouhých 59 let, zarmoutil její rodinu, kolegy a přátele. Ztráta herečky s pověstným francouzským šarmem zasáhla všechny, kteří měli tu čest se s ní, byť jen párkrát, pracovně setkat. Dojemný vzkaz do nebe jí poslali například herec a dabér Daniel Krejčík (29) a moderátor Honza Musil (56).

Simona Postlerová byla naprosto výjimečnou osobností. Na tom se shodují všichni, kteří měli příležitost ji poznat. Její herecký um odzbrojoval fanoušky i kolegy, nesmazatelně se zapsala do paměti lidí také jako dabérka a pro ty, kteří ji znali osobně, bude navždy nezapomenutelná její vřelost. Vzkazů do nebe pro ni je proto mnoho.

„Paní Postlerová byla naprosto výjimečnou ženou. Tolik lásky, péče, kterou uměla rozdat jiným, to se jen tak nevidělo. Strašně mě to mrzí a vyjadřuji upřímnou soustrast rodině, všem příbuzným a blízkým. Opravdu nás opustila výjimečná žena. Je to pro mě velká rána,“ svěřila se redakci CNN Prima NEWS Alexandra Udženija, iniciátorka založení Nadačního fondu Dvojka srdcem.

Velký smutek

„Okamžik zatmění. Tak mladá a tak neskutečně upřímná. Simonu jsem znal pracovně, setkali jsme se několikrát. Její úsměv a um herectví odzbrojil vždy a dokonale. Simona Postlerová odešla do hereckého nebe a jsem přesvědčený, že tato zpráva nás mnohé zasáhla jako blesk z čistého nebe. Upřímnou soustrast rodině – dětem, mamince Janě a všem, kdo ji milovali,“ napsal na sociální sítě moderátor Honza Musil.

„Ještě mi to asi ani nedošlo, Simču jsem skutečně miloval. Byl to vždy naprostý koncert, byla to výjimečná herečka a ještě výjimečnější člověk. Byla neuvěřitelný profesionál, perfekcionista a dříč. Byla s ní velká legrace, i když jí toho život naložil skutečně přemíru. Je mi z toho smutno,“ svěřil se redakci CNN Prima NEWS režisér Jakub Hejdánek.

Poděkování

„Děkuju za všechna krásná setkání. Děkuju za Lorelai Gilmore a Cate Blanchett. Děkuju za tvoji Mariu na prknech Ungeltu. Děkuju za spoustu partneření za mikrofonem. Děkuju za mnohokrát zvednuté herecké sebevědomí. Děkuju za objetí, když mi nebylo do zpěvu. Málokdo odchází tak, že se o něm nedá říct nic špatného. Tys to dokázala. Zůstaneš synonymem síly a odvahy čelit osudu, co člověku naloží co proto. Odpočívej v pokoji,“ napsal herec Daniel Krejčík na Instagram.

Slzy

Některé vzkazy byly jen krátké. Mnoho těch, kteří Simonu Postlerovou znali, bylo zasaženo natolik, že slova zkrátka nebylo možné najít. Taková ztráta se komentuje jen těžko. „Nemůžu se z toho vzpamatovat. To je mi tak líto. Proč někteří musí tak brzo...“ napsala oblíbená herečka Lenka Krobotová na sociální síť.

„Přátelé, tak teď jsem se dozvěděl... respektive je to asi půl hodiny v autě, takovou velice smutnou zprávu, že nás opustila výborná herečka, moje kolegyně Simona Postlerová. Je to úplně šílené, protože ještě včera jsem s ní byl normálně na zkoušce. Normálně jsme se rozloučili s tím, že v pondělí se zase uvidíme, a najednou ten člověk... prostě není,“ řekl Tomáš Dastlík ve videu v příběhu na sociálních sítích.

Podívejte se na vzpomínku na Simonu Postlerovou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 5. 2024

Berani, budete se muset spolehnout na své analytické schopnosti a pevnou sebekontrolu, abyste se dostali z rozbouřeného moře, ve kterém se dnes nacházíte. A stresu se nevyhnete. Nejhorší nástrahou, která vás čeká v kariéře nebo při studiu, by bylo pochybovat o svých schopnostech. Máte příležitost, abyste si vyzkoušeli svou sebedůvěru. Jen se ujistěte, že obstojíte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.