Celebrity

5. května 2024 14:46

Josef Šťastna

Zemřela Simona Postlerová, bylo jí 59 let. Herečku našli v bytě bez známek života

Zemřela Simona Postlerová

Ve věku 59 let zemřela Simona Postlerová. Tělo herečky našli v bytě na Vinohradech. O úmrtí oblíbené herečky, která zářila také v seriálu Krejzovi, jako první informoval web Blesk.cz.

Herečku našli ležet v bytě v Praze na Vinohradech. O úmrtí oblíbené herečky jako první informovali redaktoři webu Blesk.cz.

Do domu, kde herečka bydlela, vyrazila policie a záchranka kolem jedné hodiny v neděli odpoledne, posléze byl na místo přivolán koroner a pohřební služba.

"Na uvedené adrese jsme zasahovali u přirozeného úmrtí ženy, nejednalo se o smrt s cizím zaviněním," uvedl policejní mluvčí Richard Hrdina pro Blesk.cz.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Simona Postlerová ležela v bytě bez známek života

Smutnou informaci webu Blesk.cz později potvrdil také Nadační fond Dvojka srdcem. „S hlubokým zármutkem jsme přijali zprávu, že nás dnes v noci navždy opustila divadelní, filmová a dabingová herečka a také od samého začátku patronka našeho nadačního fondu Simona Postlerová,“ píše se ve statusu na Facebooku.

Simona Poslerová se narodila v Plzni do umělecké rodiny. Otec byl režisér, matka herečka. Vystudovala DAMU, její kariéra byla spojená především s Divadlem na Vinohradech. Sympatická herečka a velká dáma zazářila například v televizních seriálech Chlapci a chlapi, Krejzovi, Hospoda, Četnické humoresky, či Nemocnice na kraji města po dvaceti letech.

Simona Postlerová byla vdaná za kytaristu Zdeňka Hráška, který v roce 2016 prohrál boj s rakovinou. Dvojice spolu vychovávala dvě děti - dceru Janu Magdalénu a syna Damiána.

Simona Postlerová na pohřbu manžela v roce 2016:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 5. 2024

Tento den nemusí patřit k vašim oblíbeným, Berani. Možná si až příliš uvědomujete omezení, která vám přináší vaše hlavní zaměstnání. Pravděpodobně budete toužit po odpovídající odměně za svou práci. Tento den je vhodný k definování nových osobních a profesních cílů. Budou vás podporovat při plnění vašich povinností. A co takhle mezitím požádat o zvýšení platu?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.