Celebrity

6. května 2024 11:45

David Laštovka

Příčina smrti Simony Postlerové? Ztrácela se před očima, stěžovala si na zdravotní problémy

Zemřela Simona Postlerová

Česká umělecká scéna se jen těžko vzpamatovává z nečekané smrti herečky a dabérky Simony Postlerové, která zemřela ve věku 59 let. Co bylo příčinou úmrtí a jak probíhaly její poslední chvíle?

Simona Postlerová před sebou měla spoustu dalších uměleckých projektů a nasmlouvané práce. Jak se ale nedávno svěřila, trápily ji vážné zdravotní problémy. Na premiéře komedie Vy nejste žena, pane v Divadle Radka Brzobohatého, v níž účinkovala, na ní bylo patrné, že výrazně zhubla. Tehdy vysvětlovala, že úbytek na váze nebyl dobrovolný. „Měla jsem docela těžký postcovidový syndrom, trvalo to asi měsíc a půl, a měla jsem i zápal plic, takže mi váha spadla,“ prozradila tehdy přítomným novinářům.

Čtěte také: Jedna z posledních fotek Simony Postlerové: Objevila se na pohřbu Jany Hlaváčové

Zakládala si na zdravém životním stylu

Herečka si celý život zakládala na životosprávě a zdravém životním stylu. „Jím střídmě a zdravě. Hodně ovoce a zeleniny, žádné uzeniny. Nemám ráda pocit těžkosti v žaludku. Důležitý je pro mě také spánek a pohyb,“ popisovala před lety redaktorovi webu Prima Ženy. Milovala život a radovala se z každého dne.

Pracovala do poslední chvíle. Čekalo ji natáčení seriálu

Simona žila svou rodinou, starala se o syna Damiána, kterému byl diagnostikován Aspergerův syndrom a schizofrenie. Byla šťastná za svou práci, která pro ni byla zároveň i koníčkem. Pracovně aktivní byla do poslední chvíle. Účinkovala v divadle, v dabingu, v rozhlase a měla před sebou natáčení v připravovaném seriálu FTV Prima, na které se velmi těšila.

Simona Postlerová byla nalezena mrtvá ve svém pražském bytě. Na adresu hereččina bydliště vyrazila policie a záchranná služba v neděli odpoledne. Podle zatím dostupných informací zemřela přirozenou smrtí.

Simoně Postlerové zemřel v roce 2016 milovaný manžel:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 5. 2024

Berani, budete se muset spolehnout na své analytické schopnosti a pevnou sebekontrolu, abyste se dostali z rozbouřeného moře, ve kterém se dnes nacházíte. A stresu se nevyhnete. Nejhorší nástrahou, která vás čeká v kariéře nebo při studiu, by bylo pochybovat o svých schopnostech. Máte příležitost, abyste si vyzkoušeli svou sebedůvěru. Jen se ujistěte, že obstojíte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.