Celebrity

6. května 2024 08:36

Eliška Reiglová

Osudové lásky Simony Postlerové: Rozchod s Trojanem byl bolavý, manžela jí vzala rakovina

Zemřela Simona Postlerová

Zesnulá herečka Simona Postlerová byla vždy půvabnou ženou a o pozornost mužů tak neměla nouzi. V jejím životě se však objevili jen dva takoví, kteří by se dali považovat za osudové. Jedním z nich byl herec Ivan Trojan (59), druhým a zároveň posledním pak hudebník Zdeněk Hrášek. Tomu byla velkou oporou při boji s rakovinou, jíž nakonec v roce 2016 podlehl.

Říká se, že co je v domě, není pro mě. Když ale v hereckém rybníčku mezi dvěma lidmi přeskočí jiskra, proč ji hasit? Simona Postlerová a Ivan Trojan spolu strávili šest let, a po takové době žádný rozchod není jednoduchý. Čas ale rány zhojil, oba šli vlastní cestou a nakonec se z nich stali i přátelé, byť neměli čas se vídat.

„Je to uzavřená kapitola a na pravidelné setkávání vůbec není čas. S Ivanem jsme žili šest let a náš rozchod nebyl jednoduchý. Prvních pár let poté jsme se jeden na druhého spíš tak bolavě usmívali, ale to je dávno pryč a dneska se kdykoli rádi vidíme, i když každý z nás už má svou vlastní rodinu a úplně jiné starosti,“ řekla Simona Postlerová před lety v rozhovoru pro časopis Maminka.

Osudová láska a bolest

Láska, která vyústila v manželství, přišla až s hudebníkem Zdeňkem Hráškem. Herečka s ním přivedla na svět dvě děti, syna Damiána a dceru Janu Magdalénu. Jejich vztah se dal považovat za idylický a v podstatě boural tehdejší předsudky, že dvěma umělcům to dlouhodobě klapat nemůže. Když Zdeněk v roce 2006 onemocněl rakovinou oka, o které kvůli nemoci přišel, byla mu Postlerová obrovskou oporou.

Po několika letech od vyléčení mu byla ale diagnostikována rakovina jater, s níž statečně bojoval tři roky. Zemřel na ni v roce 2016. Když umíral, Simona ho držela za ruku. Od té doby zůstala sama a na novou známost neměla pomyšlení. O to více se upnula na své děti. Její dcera ji dokonce stačila udělat babičkou.

Čtěte také: Když Simoně Postlerové umíral manžel, držela ho za ruku. Nemocný syn se bez ní neobešel

„Jsem nesmírně šťastná! Těším se na vnoučátko strašně moc,“ líčila redaktorovi webu CNN Prima NEWS nadšeně v době, kdy dcera byla v očekávání. V neděli pak její rodinu, kolegy, přátele a fanoušky zarmoutila zpráva o jejím skonu. Simona Postlerová byla nalezena ve svém bytě na Vinohradech bez známek života.

O manžela přišla Simona Postlerová v roce 2016:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 5. 2024

Berani, budete se muset spolehnout na své analytické schopnosti a pevnou sebekontrolu, abyste se dostali z rozbouřeného moře, ve kterém se dnes nacházíte. A stresu se nevyhnete. Nejhorší nástrahou, která vás čeká v kariéře nebo při studiu, by bylo pochybovat o svých schopnostech. Máte příležitost, abyste si vyzkoušeli svou sebedůvěru. Jen se ujistěte, že obstojíte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.