Celebrity

7. května 2024 16:40

Anna Tejklová

Módní alarm z Met Gala: Doja Cat v slzách a mokrých šatech, Kim Kardashian šokovala svetrem

Met Gala je nejprestižnější a nejsledovanější módní událostí roku. Odehrává se tradičně v Metropolitním muzeu umění a každý rok je udán tematický dress code. Letos nabízel opravdu kreativní a pohádkové vyžití. Zněl The Garden of Time, tedy Zahrada času. Módní alarm pro Prima Ženy připravila návrhářka Anna Tejklová.

Velkolepým večerem byla zahájena také výstava Sleeping Beauties: Reawakening Fashion. K vidění bylo 250 mimořádně vzácných kostýmů ze sbírky Costume Institute. Podívejte se, jak modely vnímá Anna Tejklová.

Kim Kardashian, dokonalá silueta a svetr

Prvořadé celebritě Kim Kardashian se opět povedlo originálním způsobem zaujmout a dát téma k hovorům o ní. Ke zcela luxusní róbě si přidržovala lehce žmolkovaný, staře vyhlížející šedý svetr, který ale v kombinaci se vším třpytem a dokonalostí vypadá vlastně také skvěle. Respekt za extrémní stažení korzetu, které muselo opravdu bolet. Výsledek ale stojí za to.

Kylie Jenner v róbě Oscar de la Renta

Kylie Jenner vynesla originální šaty módní značky Oscar de la Renta. Minimalismus ozvláštnila růží ve vlasech a sklidila obdiv.

Kendall Jenner v šatech Alexandera McQueena

I třetí ze sester Kardashianových dokázala zaujmout. Dokonalý model Alexandera McQueena, který Kendall Jenner oblékla, má propracované detaily ze všech stran.

Cardi B svým fantastickým modelem zbořila vše

Jestli někdo v tvrdé konkurenci extrémně zaujal a v dobrém slova smyslu zbořil večer, byla to rapperka Cardi B v gigantické černé róbě Windowsen. Dala si záležet i na účesu a špercích. Úžasný model po všech směrech.

Doja Cat v slzách a mokrých tričko-šatech

Další z celebrit, které se povedlo zařídit, že se o jejím modelu bude dlouho mluvit, byla zpěvačka Doja Cat. Vyrazila v kompletně namočených tričko-šatech a v nalíčených slzách. O tričku/šatech řekla, že je to taky květina, a to bavlna, a že se v mokrém tričku cítí sexy. Každopádně působivé a také finančně úsporné řešení.

Dua Lipa šla za křoví

Zpěvačka Dua Lipa evidentně nechtěla být princeznou ani kvetoucí zahradou. Oděv pojala ve zvláštně překombinovaném stylu, jehož výsledek je ze zahradní tematiky nejblíže asi křoví.

Lizzo jako kukla

Ani rapperka Lizzo není princeznou a model připomíná zakuklený hmyz. I ten má ale na zahradě své místo, a kam už jinam takto vyrazit než na Met Gala.

Herečka Cynthia Erivo a vážka v hlavě

Extravagantní herečka Erivo byla nepřehlédnutelná. Dress code rozhodně splnila dokonale a třpytivá vážka zaražená do její holé lebky je jedním z nejoriginálnějších pojetí nošení šperků, jaké se dá vidět.

Jeden z nejkrásnějích modelů vynesla Lana Del Rey

Zpěvačka Lana Del Rey asi ze všech nejlépe vystihla zasněné kouzlo tajemných zahrad a spících princezen. Hedvábné korzetové šaty na sobě mají i dvojitý žoržet a tyl.

Vše je ručně vyšívané větvemi hlohu z bronzu, které jsou inspirované sochami umělce Alberta Giacomettiho. Autorem tohoto uměleckého díla je Alexander McQueen.

Serena Williams a mnoho alobalu

Toto se naopak příliš nepovedlo a americká tenistka evokuje spíš stánek s grilovanými kuřaty. S tajemným kouzlem dress codu tento model příliš neladí.

Nicki Minaj jako zářivá kvetoucí zahrada

Rapperka Nicki Minaj naopak vykvetla na 100 % a zářila do dálky. Její model je plný úchvatných detailů. Tyto krásné šaty pocházejí od designérky Francescy Rissy ze značky Marni. Květiny jsou ručně malované.

Zendaya se předvedla hned dvakrát

Jedna z největších hvězd Met Gala, herečka Zendaya, předvedla modely rovnou dva a oba byly skvělé a v duchu dress codu. První šaty pocházejí od Johna Galliana z Maison Margiela s fascinátorem od Stephena Jonese. Druhé jsou vintage kusem od značky Givenchy z kolekce jaro 1996, která je jednou ze dvou kolekcí, jež Galliano pro módní dům navrhl.

Demi Moore kvetla celá

Herečka Demi Moore oblékla nádherný květinový model od Harrise Reeda a šperky Cartier.

Shakira v róbě evokující růži

Shakira oblékla róbu značky Carolina Herrera a určitě výběru nelituje. Pro danou příležitost a dress code se hodily ideálně.

Rosalia příliš neoslnila

Zpěvačka Rosalia zvolila temný styl, který na ní vyzněl tvrdě a nezajímavě. Ani v zahradě ale nejsou jen oslnivé květiny, tak nakonec proč ne.

Ashley Graham také sahla po korzetu

Stejně jako Kim Kardashian zvolila i známá plus size modelka Ashley Graham extrémně stahující korzet, který jí vykouzlil hezký štíhlý pas.

Anok Yai ve třpytivé kombinéze

Zářivou a třpytivou kombinézu posetou krystaly Swarovski a doplněnou metalickým líčením vynesla modelka Anok.

Nicole Kidman v černobílé

Herečka Nicole Kidman oblékla róbu od návrháře Demny Gvasalii, která patřila k jedněm z nejkrásnějších.

Podívejte se na rozhovor s Annou Tejklovou:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 5. 2024

Berani, budete se muset spolehnout na své analytické schopnosti a pevnou sebekontrolu, abyste se dostali z rozbouřeného moře, ve kterém se dnes nacházíte. A stresu se nevyhnete. Nejhorší nástrahou, která vás čeká v kariéře nebo při studiu, by bylo pochybovat o svých schopnostech. Máte příležitost, abyste si vyzkoušeli svou sebedůvěru. Jen se ujistěte, že obstojíte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.