Celebrity

31. července 2023 17:40

Šarlota Chmelařová

Cardi B či Pink pod palbou předmětů. Fanoušci po hvězdách házejí popel i nápoje

Stále častěji se stává, že fanoušci během koncertů hází na slavné hudebníky nejrůznější předměty. Útoky na zpěváky v různé formě přibývají, ale teď si to jedna z nich nenechala líbit. Raperka Cardi B neudržela nervy a po neukázněné fanynce hodila mikrofon. Jaké další celebrity to na pódiu schytaly?

Nepříjemný fenomén házení věcí se začíná vymykat kontrole a zkušenost s ním mají hvězdy světového formátu, jako jsou například Billie Eilish, Taylor Swift, Adele, Harry Styles, Lady Gaga nebo Drake. Muzikanti už několikrát upozorňovali své fanoušky, že to není úplně ten nejlepší nápad.

Mohlo by vás zajímat: Sinead O’Connor proslavily její hity a kontroverze. Urazila i papeže

„Na pódiu na mě věci létají už šest let, takže to neberu jako něco nového. Lidé jsou nadšení, ale může to být i nebezpečné. Fanoušky jsme na koncertech několikrát prosili, aby to nedělali. Podobně se snažily i Adele nebo Taylor Swift,“ sdělila Billie Eilish časopisu The Hollywood Reporter na premiéře filmu Barbie. Jaké další hvězdy mají s nepříjemnými „útoky“ zkušenost?

Cardi B si drzost nenechala líbit

Vzhledem ke zvyšujícímu se počtu incidentů se zřejmě ani nedá divit naštvané reakci raperky Cardi B. Na sobotním koncertě v Las Vegas na ni fanynka z přední řady vychrstla svůj drink. Horkokrevná zpěvačka, která dřív pracovala jako striptérka, příliš dlouho neváhala a takové jednání si nenechala líbit. Rozhodla se využít to, co měla zrovna po ruce, a mrskla po ní mikrofon. V ten moment už na řadu přispěchala ochranka, která ženu z místa vyvedla. Zpěvačka pak pokračovala ve vystupování dál. Celou situaci však zaznamenal fanoušek, jenž video umístil na sociální sítě. Cardi B byla prozatím jediná, která nevhodné chování příznivkyni oplatila.

Na Pink někdo hodil popel zesnulé matky

Asi nejbizarnější případ je ten z koncertu americké zpěvačky Pink. Během vystoupení v londýnském Hyde Parku na ni fanoušek hodil sáček s bílým práškem. Hudebnice pytlíček opatrně vyzvedla do vzduchu a na videu níže je slyšet, jak se ptá: „To je tvoje máma?“ načež byl její dotaz potvrzen. „Nevím, co si o tom mám myslet,“ odpověděla třiačtyřicetiletá hvězda a následně šokující obsah položila na zem k reproduktorům a pokračovala ve svém vystoupení.

Bebe Rexha si odnesla monokl

Najdou se bohužel i případy, kdy už jde o zdraví a umělci si z pódia neodnášejí pouze dobrý pocit, ale také fyzická zranění. Na zpěvačku Bebe Rexhu totiž fanoušek při jejím newyorském koncertě hodil telefon. Hudebnici mobil zasáhl přímo do obličeje a ona v důsledku toho upadla na zem. Její vystoupení muselo být přerušeno a ona byla převezena do nemocnice. Na svém Instagramu později sdílela snímek, na kterém má zvednutý palec a na obličeji obrovský monokl. K fotce doplnila komentář: „Jsem v pořádku.“

Čtěte také: Ariana Grande nápadně zhubla. Kritiky jejího nezdravého vzhledu rázně umlčela

Turné ale ani tak nepřerušila a dva dny po útoku už opět zpívala. „Dnes už, prosím, žádné telefony v mém obličeji,“ poznamenala s humorem na sociálních sítích. Ukázalo se, že telefon po ní hodil sedmadvacetiletý fanoušek, který údajně doufal, že se mu na něj zpěvačka vyfotí, a jednalo se pouze o nešťastnou náhodu. Za ublížení na zdraví mu přesto hrozí až rok vězení.

Ava Max dostala facku

Ne příliš příjemný zážitek si odnesla také Ava Max. Fanoušek devětadvacetileté zpěvačky na jejím koncertě v Los Angeles vylezl na pódium a udeřil ji do obličeje. Podle webu TMZ zatčen nebyl, jelikož hvězdu údajně toužil pouze obejmout. Ochranka ale okamžitě zakročila, a než to stihl udělat, chytila ho a odtáhla pryč. Právě jeho zvednutá ruka ale zasáhla zpěvačku přímo do oka. Ta ale jako správná profesionálka ve vystoupení pokračovala, jako by se nic nestalo.

Podívejte se, jak vypadal koncert Lucie Bílé a Čechomoru:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.