Celebrity

15. července 2023 07:00

Vanesa Havlíková

Móda z koncertu Královen popu: Nechyběly krásné róby ani odhalené dekolty

Na hradě Karlštejn se pod širým nebem konala velkolepá hudební show, během které zazněly ty nejznámější hity. Pozvání na letošní vystoupení přijaly zpěvačky Helena Vondráčková (76), Monika Absolonová (46), Bára Basiková (60), Ilona Csáková (52), Olga Lounová (42), Markéta Konvičková (29) či Dasha (42). Dámy předvedly jedinečnou show, kromě krásných hlasů byla k vidění ale také spousta zajímavých outfitů.

Zpěvačky pod širým nebem na nádvoří hradu Karlštejn zazpívaly své hity a připomněly mimo jiné 85. narozeniny skladatele Karla Svobody. Ve finále galavečera společně s hvězdami muzikálu Biograf láska zpěvačky složily poctu zlaté slavici Haně Zagorové. Zazněly hity jako Časy se mění, Teď královnou jsem já, Vše psát od prvních řádků, Je naprosto nezbytné, Jdi za štěstím a další známé písně a melodie.

Mohlo by vás zajímat: Verešová, Křenková i manželka Limberského. Toto jsou nejodvážnější modely z Varů

Elegantní Vondráčková a Basiková

Kromě pěveckých vystoupení byla k vidění spousta úžasných outfitů. Všechny zpěvačky si s sebou vzaly alespoň dva modely, které na pódiu prostřídaly. Helena Vondráčková vynesla dlouhé oranžové šaty z lehkého materiálu, které doplnila o stříbrné doplňky.

Podobný střih šatů zvolila také Bára Basiková. Barva jejích šatů však byla bílá a zpěvačka v nich působila velmi elegantně a smyslně.

Ornella Koktová o módě a luxusních kabelkách:

Lounová, Konvičková a Csáková předvedly odhalené dekolty

Zpěvačka Olga Lounová s sebou na koncert vzala svou malou dcerku Arianne a jen zářila štěstím. Oblékla zlaté šaty, v kterých nešlo přehlédnout její bujný dekolt. Pro Blesk.cz prozradila, že po porodu se jí velikost poprsí o dost zvětšila. „Mám vlastní mlékárnu! Tím, že jsem začala kojit, jsem konečně poznala, jaké je mít velká prsa,“ prozradila maminka malé Arianne.

Čtěte také: Markéta Konvičková bojuje s vzácným nádorem. Klasická léčba nezabírá

Markéta Konvičková během večera vynesla hned dvoje skvostné šaty. Za zmínku stojí rozhodně zlaté šaty s rozparkem, jež zpěvačka doplnila o zlaté sandály na podpatku, které se na koncert skvěle hodily. Ve zlaté korzetové róbě nechala Markéta vyniknout svou štíhlou postavu a především bujný dekolt. Druhá zdobená róba byla v barvě bílé a zpěvačka v ní vypadala jako nevěsta. Oba outfity byly z ateliéru Poner.

Také zpěvačka Ilona Csáková nechala na koncertě vyniknout své vnady. V černých elegantních šatech jí to moc slušelo.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.