Verešová, Křenková i manželka Limberského. Toto jsou nejodvážnější modely z Varů

KVIFF: Andrea Verešová pokřtí své první italské prosecco ve Varech

Filmový festival v Karlových Varech se chýlí ke svému konci. Tradičně to byla velkolepá událost, na které se objevilo mnoho známých tváří. Ty se oblékly do nejluxusnějších rób, aby se prošly po červeném koberci a zazářily ve světle reflektorů. Jako každý rok se našly ženy, které kromě šatů poukázaly také na svá těla. Kdo v letošním roce vynesl nejodvážnější modely?

Andrea Verešová

Modelka Andrea Verešová (43) dorazila na karlovarský filmový festival po boku svého manžela Daniela Volopicha. S výběrem outfitu na slavnostní zahájení si dala obzvláště záležet, protože již předem počítala s deštěm, a proto tomu přizpůsobila i své šaty. Bílá róba, kterou měla v plánu ukázat při slunečném počasí, zůstala v kufru, a Andrea vynesla černé semišové šaty s hlubokým výstřihem od návrhářky Jany Pištejové.

Čtěte také: Tři nejlépe oblečené ženy ve Varech? Čvančarová, Schneiderová a Pořízková, říká Salerno

Lenka Limberská

Odvážnou róbu vynesla také manželka fotbalisty Davida Limberského, Lenka (39), která si na přehlídku návrhářky Zuzany Lešák Černé konající se v hotelu Imperial, oblékla vskutku odvážné zlaté třpytivé šaty, které měly jak hluboký výstřih, tak i velký rozparek.

Mohlo by vás zajímat: Návrhářka: Velké dekolty a průsvitné šaty na červený koberec nepatří. Čvančarovou chválí

Karolína Mališová

Pro růžovou barvu šatů se rozhodla modelka Karolína Mališová (26), která si na jednu z nejluxusnějších párty ve Varech oblékla model z dílny Elisabetta Franchi. Přestože to byly šaty velmi odvážné, na Karolíně vypadaly rafinovaně a moc jí slušely.

Eliška Křenková

Pro šaty od návrháře Lukáše Macháčka se rozhodla herečka Eliška Křenková (33), která vynesla černé rukavicové body doplněné o průsvitný třpytivý kaftan. Róba působila velmi osobitě, odvážně, ale stále vkusně.

Návrhář Lukáš Macháček oblékl také modelku Pavlínu Němcovou:

Jana Plodková

Také herečka Jana Plodková (41) se na zahájení filmového festivalu rozhodla poukázat na své křivky. Vybrala si k tomu dvoudílný model v modré barvě od návrhářky Zuzany Kubíčkové. Jednalo se o ruční práci, kdy šaty byly krásně zdobené a na sobě měly vzory stromů a květin. Herečka byla v róbě právem středem pozornosti a vypadala opravdu úchvatně.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.