Tři nejlépe oblečené ženy ve Varech? Čvančarová, Schneiderová a Pořízková, říká Salerno

KVIFF: Renato Salerno

Mužů, kteří opravdu rozumí módě a v podstatě jí žijí, není v Česku mnoho. Novinář a influencer Renato Salerno se mezi ně ale rozhodně řadí. V Karlových Varech si Salerno užíval nejen festivalovou atmosféru, ale také pozoroval, co má kdo na sobě. Pro web Prima Ženy pak zhodnotil, kdo ho v lázeňském městě nejvíce zaujal.

Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech je stále v plném proudu, ale už se přelil do své druhé poloviny. Mnoho významných akcí už se odehrálo a nejen slavné osobnosti se snažily na nich vypadat co nejlépe. Kdo podle influencera a novináře Renata Salerna zabodoval nejlépe a ukázal, že cit pro módu skutečně má? Redakce Prima Ženy Renata požádala, aby vybral tři ženy, které ho zatím nejvíce bavily.

„To bude Pavlína Pořízková samozřejmě. Potom to bude Jitka Schneiderová, ta mě taky strašně bavila outfitama, jak na odpoledním koktejlu, tak na ceremoniálu. Do třetice nelze nezmínit Jitku Čvančarovou, která je pro generaci narozenou po roce 1989 ikonou Karlových Varů, byť nemá proporce modelky,“ sdělil expert pro Prima Ženy s upřímností v hlase.

Co řekla o svých šatech Pavlína Pořízková? Podívejte se na video:

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak to vypadlo na divoké alko párty ve Varech

Tipy pro veřejnost

Kromě celebrit na festival zavítali i lidé z řad veřejnosti, na kterých Salerno pozoroval mnohdy ne zrovna lichotivé outfity. Rozhodl se proto hlavně dámám poradit, jak se na podobné události vhodně oblékat, co řešit a nad čím naopak vůbec neuvažovat. Renato říká, že při hře s módními doplňky je základem autentičnost.

Simona Krainová promluvila o své návštěvě Karlových Varů:

„Rozhodně se nebát toho, co si pomyslí ostatní, protože to je tady v Česku kamenem úrazu. Móda je o tom vyjádřit svou osobnost, abyste svým stylem dali najevo, kdo jste. Dnešní doba už nahrává tomu, že se můžete oblékat jakkoliv. Samozřejmě jsou tam hranice vkusu a estetického cítění, které jsou důležité,“ dodal. Na celý rozhovor s můžete podívat v úvodním videu.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: Podívejte se, jak Jiří Bartoška řádil na golfu


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.