Denisa Nesvačilová zářila ve zlaté: Zásadní snímky z výjimečného večera

V úterý se v rámci filmového festivalu v Karlových Varech uskutečnila Campari párty, na které nemohly chybět slavné osobnosti. Ty si přišly vychutnat rudě zbarvené drinky a pobavit se. Nechyběla ani herečka Denisa Nesvačilová (31), která ve zlatých šatech přímo zářila.

Karlovarský filmový festival je stále v plném proudu. Lidé chodí nejen na promítání fantastických filmů, ale také na nejrůznější společenské události, které se v jeho rámci odehrávají. Jednoho z nejočekávanějších večírků se pak hosté dočkali v úterý večer.

Na Campari Red Passion Night opět přišla řada známých osobností, tentokrát v poněkud uvolněnějším stylu. Elegance nebyla předepsaná, přesto si všichni dali na svém vzhledu záležet. Večírek si nenechala ujít plejáda herců.

Podívejte se také na rozhovor s Renatou Langmannovou o módě:

Zlatá Nesvačilová

Herečka Denisa Nesvačilová, která po kolonádě jindy chodila v ležérních a do teplého počasí praktických šatech, na večírek přišla ve zlaté. Šaty doplnila černým sáčkem a psaníčkem větší velikosti. V dobré náladě rozdávala úsměvy na všechny strany.

Kromě ní se na párty objevily její dvě kolegyně ze seriálu Dobré zprávy. Krásná Sára Rychlíková vsadila na eleganci, šaty s dlouhým rukávem jí slušely. Natálie Halouzková opět dokázala, že jemnost jí sluší, když se objevila v pudrových šatech. Nejzásadnější snímky z večírku naleznete v galerii.

Podívejte se také na rozhovor s Renatem Salernem, který zhodnotil módu ve Varech:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.