Denisa Nesvačilová zářila ve zlaté: Zásadní snímky z výjimečného večera

V úterý se v rámci filmového festivalu v Karlových Varech uskutečnila Campari párty, na které nemohly chybět slavné osobnosti. Ty si přišly vychutnat rudě zbarvené drinky a pobavit se. Nechyběla ani herečka Denisa Nesvačilová (31), která ve zlatých šatech přímo zářila.

Karlovarský filmový festival je stále v plném proudu. Lidé chodí nejen na promítání fantastických filmů, ale také na nejrůznější společenské události, které se v jeho rámci odehrávají. Jednoho z nejočekávanějších večírků se pak hosté dočkali v úterý večer.

Na Campari Red Passion Night opět přišla řada známých osobností, tentokrát v poněkud uvolněnějším stylu. Elegance nebyla předepsaná, přesto si všichni dali na svém vzhledu záležet. Večírek si nenechala ujít plejáda herců.

Podívejte se také na rozhovor s Renatou Langmannovou o módě:

Zlatá Nesvačilová

Herečka Denisa Nesvačilová, která po kolonádě jindy chodila v ležérních a do teplého počasí praktických šatech, na večírek přišla ve zlaté. Šaty doplnila černým sáčkem a psaníčkem větší velikosti. V dobré náladě rozdávala úsměvy na všechny strany.

Kromě ní se na párty objevily její dvě kolegyně ze seriálu Dobré zprávy. Krásná Sára Rychlíková vsadila na eleganci, šaty s dlouhým rukávem jí slušely. Natálie Halouzková opět dokázala, že jemnost jí sluší, když se objevila v pudrových šatech. Nejzásadnější snímky z večírku naleznete v galerii.

Podívejte se také na rozhovor s Renatem Salernem, který zhodnotil módu ve Varech:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.