Denisa Nesvačilová vyrazila za zábavou do Varů. Těsně minula Kolečka s Vignerovou

Denisa Nesvačilová o plánech na léto

Denisa Nesvačilová (31) si stejně jako nespočet dalších celebrit užívá jednu ze společenských událostí roku – filmový festival v Karlových Varech. Po boku svého kamaráda si herečka chtěla vychutnat Vary naplno, nesmírně jí to slušelo, jen asi nečekala, že zde potká svého ex Petra Kolečka (39) s jeho manželkou Anetou Vignerovou (35).

Po bouřlivém období, kdy Nesvačilová, Kolečko a Vignerová tvořili jakýsi milostný trojúhelník, se Denisa snaží držet od svého expartnera pokud možno co nejdále. Zatímco Petr Kolečko dal nakonec přednost své předchozí partnerce, kterou si pro jistotu vzal i za manželku, zrazená herečka se rozhodla soustředit plně na svou kariéru.

A nutno podotknout, že ignorovat Kolečka s manželkou se jí poměrně dobře daří. Zároveň na sebe rozhodně umí upoutat pozornost – například když na letošní ročník KVIFF dorazila v doprovodu neznámého muže. Zcela přirozeně tím rozvířila debaty o tom, zda si náhodou nenašla nového partnera, který se k ní bude chovat férověji a upřímněji než ten poslední.

Nakonec se však ukázalo, kdo neznámý muž ve skutečnosti je – hvězda Primy Josef Mádle, který je samozřejmě šťastně zadaný a Denisa Nesvačilová je pouze jeho velmi dobrá kamarádka, jíž s radostí ve Varech dělá garde. Ani jeden pravděpodobně nečekal, že by se ve Varech měli setkat s Petrem Kolečkem a jeho manželkou Anetou Vignerovou. Nakonec k tomu však mnoho nechybělo.

Zatímco si totiž Denisa Nesvačilová užívala nedělní večer v proslulém karlovarském Becher’s Baru Grandhotelu Pupp, venku u vchodu se dle informací eXtra.cz dovnitř snažil dostat právě Kolečko s Vignerovou. Jenže zdejší ochranka známého scenáristu s manželkou odmítla dovnitř pustit. A to opakovaně, jelikož pár zřejmě odmítl první vykázání přijmout, a tak se po chvíli vrátil ke vstupu do baru, aby se dovnitř nějak protlačil.

Pánové zajišťující bezpečnost všech hostů uvnitř však byli neoblomní, a tak se nakonec Petr Kolečko musel vydat trávit večer jinam. Jak známo, Becher’s Bar v prostorách Puppu je vždy během konání KVIFF barem jen pro VIP hosty, kteří se na své festivalové akreditaci mohou pochlubit písmeny „BB“. Zdá se tedy, že Petr Kolečko do této skupiny letos nespadá, zatímco Denisa Nesvačilová ano.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.