Jitka Schneiderová vyvedla na filmový festival partnera. Šaty chci recyklovat, prozradila

Jitku Schneiderovou ve Varech doprovází partner

Jitka Schneiderová (50) vyrazila na filmový festival v Karlových Varech i s partnerem. Prozradila, že se nebudou soustředit na vymetání společenských akcí, ale chtějí si festival užít v klidu a pohodě s přáteli, zamíří na premiéry některých filmů. Krásné a elegantní šaty, v nichž jsme Jitku Schneiderovou potkali, chce herečka recyklovat.

Outfit, který vynesla Jitka Schneiderová během Přípitku na dobrou věc Moët & Chandon, jí ušil Lukáš Macháček na míru. „Vymysleli jsme ho víceméně spolu, já jsem chtěla kalhoty a chtěla bych si ho vzít ještě několikrát, abych recyklovala. Je to velmi příjemné a dá se to různě kombinovat,“ řekla nám herečka a bylo znát, že je jí v róbě opravdu pohodlně.

Přátelé, klid a filmy

Do Karlových Varů vyrazila s partnerem, ale těší se také na setkání s přáteli a samozřejmě na premiéry filmů. „Je skvělé, že to vůbec může být a máme tady mír a klid,“ váží si možnosti konání festivalu Jitka Schneiderová.

Po něm se vrhne do léta ve znamení dovolené, vyveze maminku k moři, užije si společný čas s rodinou a v srpnu se chce vrátit zpět k práci.

Veronika Kašáková také vyvedla partnera

S manželem do Varů vyrazila také modelka Veronika Kašáková (33), která ho díky festivalu vyvedla do společnosti po delší době. S podnikatelem Milanem Sovadinou bydlí kousek od Karlových Varů, synka Matyáška však kvůli vedrům a nemoci nechali doma. „Má zrovna zánět středního ucha, takže myslím, že si to víc užije s babičkou na zahradě,“ vysvětlila modelka.

Přečtěte si také: Od exekucí do televize. Karel Kašák popsal osudovou cestu z dětského domova před kamery

Oblékla krásné a pohodlné šaty od Anamé, které už s předstihem přezkoušela, aby bylo vše dokonalé. A co bude Veronika Kašáková dělat o prázdninách? „Plánujeme celé volné léto a plánujeme i vyjet k moři, takže se na to těšíme, že bude trochu víc volna, teď bylo hodně práce,“ řekla Veronika Kašáková, která má za sebou velkou produkci charitativního kalendáře.

Jak to modelce Veronice Kašákové slušelo a kolik času zabral make-up a styling vlasů?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.