Bartoška zářil na golfu a promluvil o zdraví: Tělo je líné, ale mohu tu být, zdůraznil

Ještě pár dní před pátečním zahájením se pořadatelé a fanoušci Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary obávali, že Jiří Bartoška (76) se velkolepé události kvůli svému zdravotnímu stavu nezúčastní. Po prodělané viróze byl totiž hospitalizován v nemocnici. Prezident festivalu je ale velký bojovník a zvládl nejen golf, ale také rozhovor pro magazín Showtime.

Nad účastí Jiřího Bartošky na filmovém festivalu v Karlových Varech visel otazník v podstatě do posledních chvil. Přestože bez prezidenta si filmový svátek málokdo umí představit, zdraví je přednější a věk je neúprosný. Když ho následky virózy dva týdny před zahájením upoutaly na nemocniční lůžko, u obyčejných fanoušků i hereckého světa to pochopitelně vzbudilo obavy.

Ve středu minulého týdne přišla od ředitele KVIFF dobrá zpráva a ve čtvrtek pak už přijel do Karlových Varů. Na červeném koberci v rámci zahájení ale chyběl a jeho manželku Andreu na něm doprovázel syn Janek. Přestože se Jiří Bartoška festivalu účastní, není vidět tolik jako v letech předchozích.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: Podívejte se, jak to ve Varech slušelo Denise Nesvačilové

Rozumný režim

Pro Jiřího Bartošku je filmový festival srdeční záležitostí a je velice rád, že si ho nakonec nemusel nechat ujít a zdravotní stav mu umožnil se velkolepé akce zúčastnit. V rozhovoru pro CNN Prima News nicméně přiznal, že odpočinek je potřeba. Kromě povinností se tak věnuje například i golfu, který si šel zahrát s moderátorem Markem Ebenem.

„Užívám si to. Byl jsem dlouho v nemocnici. Tělo je líné, ale zaplaťpánbůh, že jsem byl propuštěn a můžu být tady v Karlových Varech, to je pro mě důležité. Chvílemi to vypadalo, že to nestihnu. Snažím se odpočívat a cítím se dobře,“ řekl Bartoška pro magazín Showtime. Na celý rozhovor se podívejte v úvodu článku.

Podívejte se také na rozhovor s Duškem, který ve Varech uvedl film Dvě slova jako klíč:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 5. 2024

Něco, co si dnes přečtete, by mohlo mít dramatický dopad na váš život, Berani. Zvláštní pozornost věnujte psychologii snů. Možná najdete vysvětlení pro opakující se sny. Přesnost popisu by vás mohla zastavit a přimět vás k tomu, abyste si přečetli více. Jste právem zaujati, Berani. Při studiu této konkrétní oblasti se o sobě jistě dozvíte více.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.