Divoký večírek milionářů ve Varech: Na rozjařeného Limberského dohlížel Michal David

V noci ze sobotu na neděli zažily Karlovy Vary další divoký večírek. Tentokrát si hosté užívali tanec na hudbu Michala Davida na velké milionářské párty, kde tekl proudem alkohol i testosteron.

Velkolepý večírek v Karlových Varech pořádala společnost, která spravuje síť reklamních ploch podél dopravních tahů. Tedy společnost, kde se korunou rozhodně nešetří, což bylo vidět i na výběru interpretů. Hosty bavil Leoš Mareš, Michal David či Peter Nagy.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak si Vary užívá Dara Rolins s dcerou

Big Board party nabídla unikátní setkání podnikatelů, politiků i umělců. Kdo opravdu něco znamená, tak nemohl na večírku, který se konal v sousedství hotelu Pupp, chybět.

Podívejte se do fotogalerie, jak se bavila Simona Krainová s manžel Karlem nebo David Limberský s manželkou Lenkou. Právě bývalý fotbalový reprezentant dokazoval, že karlovarský festival miluje a stále se umí pořádně odvázat.

Podívejte se také na rozhovor s Danielou Peštovou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.