Mahulena Bočanová ve Varech vyvedla přítele: Velký návrat ke staré lásce

Herečka Mahulena Bočanová (56) v pátek dorazila na Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech, aby si tam užila víkend. Po dlouhé době se také po jejím boku objevil muž, nejde nicméně o neznámou tvář. Vrátila se k partnerovi, se kterým to dříve neklapalo ideálně. Obnovená láska ale dostala novou šanci.

Oblíbená herečka a moderátorka Mahulena Bočanová si stejně jako celá plejáda slavných osobností nenechala ujít filmový festival v Karlových Varech. Doprovod jí dělal staronový přítel Petr, s nímž se před časem rozešla, ale nyní opět tvoří pár.

„Jsme tu jenom na několik dní. Přijeli jsme si to užít. Jít na zahájení a pak nasát atmosféru na kolonádě,“ řekla nadšená Bočanová pro eXtra.cz. O svém soukromí a opětovně zažehnuté jiskře s podnikatelem Petrem nicméně podrobně mluvit nechtěla.

ČTĚTE TAKÉ: Módní alarm z Karlových Varů najdete zde!

Láska a dcera

Pokud Mahulena Bočanová zrovna nepracuje, věnuje svůj čas dceři Márince, jejíž postižení vyžaduje celodenní komplexní péči. Už v minulosti ale jasně řekla, že tato péče jí nebrání v tom, aby si našla čas také na lásku.

ČTĚTE TAKÉ: Uvolněná Pořízková pobavila: Moje šaty? Tak se mi podívej na záda

„Lidé se mě často ptají, jestli mi Márinka neblokuje milostný život, ale určitě ne, protože já, když už si někoho pustím do života tak, že ho i ta Márinka potká, tak je to vždycky extrémně hodný člověk. Takové to dobré srdce,“ řekla v Show Jana Krause.

Podívejte se také na největší hvězdy, které dorazily do Varů:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.