Celebrity

10. července 2023 14:15

redakce Prima Ženy

Bára Basiková ukázala nahé tělo a neschytala kritiku. Její obnažená ňadra všichni chválí

Zatímco některé ženy i při sebemenším odhalení na sociálních sítích schytají nenávistné komentáře, nebo dokonce narážky na trapnost, zpěvačka Bára Basiková (60) se dočkala velké chvály. Předvedla přitom nahá ňadra v celé své kráse, zakrytá jen mokrou vrstvou průsvitné látky.

Na svém instagramovém profilu Bára Basiková v posledních dnech sdílí střípky z dovolené v Egyptě. Její poslední příspěvek s fotografií, na které sedí ve vodě s ňadry zahalenými jen průsvitnou mokrou košilí, by mohl vzbudit bouřlivou diskusi, to se ale zatím nestalo. Lidé ji naopak chválí a podporují.

Na tom, že některé známé ženy, jako například Radka Třeštíková (42), za svou nahotu leckdy sklidí hejty, zatímco Bára Basiková se může těšit ze samých lichotek, má nejspíš podíl více faktorů. Je možné, že má zpěvačka kolem sebe věrné fanoušky, kteří si jí v každém ohledu váží. Nejedná se zároveň o první příležitost, kdy své tělo veřejně ukázala. Basiková nepatří mezi stydlivé dámy a už před časem například předvedla svoje pozadí. V neposlední řadě její příznivci obdivují, že si zpěvačka i po dětech a ve svém věku dokáže udržet krásnou postavu. Srdíčkem ji podpořila například i Dagmar Havlová, která o svůj vzhled také pečuje.

Bára Basiková v roce 2023 oslavila 60. narozeniny:

Bára Basiková v minulosti deníku Blesk přiznala, že si občas zajde na botox. Zdůraznila ale, že neodmítá cvičení a že dřina v posilovně jí rozhodně není cizí. Svou snahu se pak nestydí ukázat právě i v podobě odhaleného těla.

Ani drsné kritice a nenávistným komentářům se samozřejmě v životě nevyhnula. „Často mě šokuje, co všechno jsou lidé na internetu schopní vyplodit, jak jsou zlí, negativní a nepřející! Vždycky si říkám: Kdo z vás co dokázal, že jste takoví? Přitom málokdo z nich by byl ochoten být s danou situací konfrontován veřejně. Leckdo má pocit, že může hodnotit úplně všechno, že má patent na rozum. Proto jsem si internetové komentáře o své osobě postupem času zcela odvykla číst,“ uvedla před časem redakci webu Prima Ženy Basiková, která je matkou tří dětí.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.