Celebrity

5. října 2022 09:23

Josef Šťastna

Bára Basiková ztratila přítele. Po třech rozvodech ji postihlo další zklamání

Zpěvačka Bára Basiková (59) zažívá chmurný nástup podzimu. Nový vztah jí nevydržel ani rok. Rozešla se s přítelem, kterého dlouho tajila. Zpěvačka nemá štěstí v lásce, byla třikrát vdaná, žádné manželství ale nevydrželo.

Dlouho to vypadalo, že skvělá zpěvačka s fenomenálním hlasem konečně našla velké štěstí. Poprvé se zpěvačka s urostlým mužem objevila na tajné oslavě 45. narozenin Moniky Absolonové na pražském botelu. Z fotek bylo jasné, že na partnerovi může oči nechat.

„Bylo to setkání Báry Basikové s pánem z Liberce. On mě samozřejmě vnímal jako známou zpěvačku, ale brzy pochopil, že jsem naprosto normální člověk jako každý jiný. Jsem ráda, že to funguje a že mě bere takovou, jaká jsem,“ prozradila tehdy zamilovaná zpěvačka pro CNN Prima News.

Zpěvačka v té době za sebou měla už tři nevydařená manželství. S bývalým hudebníkem Petrem Jíchou alias Basikou má dvojčata Annu a Marii, následoval sňatek s architektem Jaromírem Pizingerem, poté s mladším hercem Petrem Polákem. S ním zplodila syna Theodora, vztah se ale rozpadl před čtyřmi lety.

Bára Basiková v Show Jana Krause:

Bára Basiková věří, že sama dlouho nebude

Bohužel minulostí je vztah i s potetovaným fešákem z Liberce. „To se v životě stává, že se lidi rozejdou. Nic víc se nestalo. Jsem sama, ale to neznamená, že to tak musí zůstat,“ přiznala pro deník Blesk s tím, že věří v lepší dny.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.