Celebrity

5. října 2022 09:23

Josef Šťastna

Bára Basiková ztratila přítele. Po třech rozvodech ji postihlo další zklamání

Zpěvačka Bára Basiková (59) zažívá chmurný nástup podzimu. Nový vztah jí nevydržel ani rok. Rozešla se s přítelem, kterého dlouho tajila. Zpěvačka nemá štěstí v lásce, byla třikrát vdaná, žádné manželství ale nevydrželo.

Dlouho to vypadalo, že skvělá zpěvačka s fenomenálním hlasem konečně našla velké štěstí. Poprvé se zpěvačka s urostlým mužem objevila na tajné oslavě 45. narozenin Moniky Absolonové na pražském botelu. Z fotek bylo jasné, že na partnerovi může oči nechat.

„Bylo to setkání Báry Basikové s pánem z Liberce. On mě samozřejmě vnímal jako známou zpěvačku, ale brzy pochopil, že jsem naprosto normální člověk jako každý jiný. Jsem ráda, že to funguje a že mě bere takovou, jaká jsem,“ prozradila tehdy zamilovaná zpěvačka pro CNN Prima News.

Zpěvačka v té době za sebou měla už tři nevydařená manželství. S bývalým hudebníkem Petrem Jíchou alias Basikou má dvojčata Annu a Marii, následoval sňatek s architektem Jaromírem Pizingerem, poté s mladším hercem Petrem Polákem. S ním zplodila syna Theodora, vztah se ale rozpadl před čtyřmi lety.

Bára Basiková v Show Jana Krause:

Bára Basiková věří, že sama dlouho nebude

Bohužel minulostí je vztah i s potetovaným fešákem z Liberce. „To se v životě stává, že se lidi rozejdou. Nic víc se nestalo. Jsem sama, ale to neznamená, že to tak musí zůstat,“ přiznala pro deník Blesk s tím, že věří v lepší dny.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.