Móda a krása

13. července 2023 12:50

Marie Makovská

Elegance i módní přešlapy. Premiéra Barbie byla přehlídkou růžové, třpytek a kuriozit

Česky dabovaný oficiální trailer filmu Barbie

Na dlouho očekávaných světových premiérách filmu Barbie v Los Angeles a následně i v Londýně nechyběli představitelé hlavních rolí Margot Robbie a Ryan Gosling. První promítání si ale nenechaly ujít ani další známé tváře, jako například zpěvačka Billie Eilish, Nicki Minaj nebo herec Will Ferrell i s rodinou. A kde jinde se při výběru outfitu odvázat, než právě na premiéře Barbie? Podívejte se na ty nejlepší i méně povedené kousky.

Růžová ve všech odstínech. To byla jednoznačně vítězná barva prvního uvedení filmu Barbie. Premiér se konalo už několik, my jsme se zaměřili na ty, které se uskutečnily 10. července v Los Angeles a 12. července v Londýně. Hosté oblékli i jiné barvy než zmíněnou růžovou, třpytky a extravagantní doplňky, a někdo dokonce ukázal více, než možná původně chtěl. Přesvědčte se sami v galerii.

Dokonalí Barbie a Ken

Na obě premiéry dorazili Margot Robbie a Ryan Gosling a v obou případech zazářili. Elegantní Gosling zvolil ležérní oblek a rozhalenku, Robbie oblékla nejprve šaty ve stylu Barbie z 60. let a v Londýně pak ještě lichotivější růžovou róbu.

Panenka v černobílém

Herečka Shay Mitchell v Los Angeles vynesla dokonalé panenkovské šaty, které zvýraznily její dlouhé nohy a vytvořily postavu přesýpacích hodin. Hladký účes s čelenkou a jednoduché, ale výrazné líčení celkový dojem ještě podtrhly.

Animovaná postavička

Nepříliš lichotivý vytahaný styl zvolila zpěvačka Billie Eilish a díky obřím botám a grimasám, které předváděla, připomínala postavičku z animovaných filmů. Nicméně barevně měla vše dokonale sladěno a tmavé vlasy s ofinou jí také sedí.

Téměř nahá Dua Lipa

Zpěvačka Dua Lipa v Los Angeles vynesla třpytivé šaty, které by jí svým střihem úžasně sedly, pokud by ovšem nebyly úplně průhledné. To už bylo pro některé fanoušky příliš a nelichotivě komentovali její obnažená prsa. Jinak jí ale zvolená barva šatů, doplňky i účes velmi slušely.

Ostré šaty

Americká herečka Hari Nef se ukázala v šatech posetých noži. Spíše než panenku připomínala kostlivce, její vzhled každopádně zaujal.

Nicki Minaj bez růžové

Poněkud umírněný styl zpěvačka Nicki Minaj pozdvihla zvolenými doplňky, kočičími linkami a dlouhými nehty. Střih šatů dal dobře vyniknout jejím křivkám a na růžovém koberci zazářila.

Sladění Ferrellovi

Oblíbený Will Ferrell, který si ve filmu taktéž zahrál, na premiéru dorazil i s rodinou a sladili se primárně do modré, i když nechyběl ani růžový prvek. Ferrell se nejspíš nechtěl tolik odvázat, zároveň ale cítil povinnost dodržet Barbie dress code.

Extravagantní Gatwa

Oproti tomu Ncuti Gatwa se toho nebál a vynesl třpytivé šortky s pláštěm, který rafinovaně zakrýval jeho hrudník. Se zvoleným outfitem dokonale sladil i doplňky.

V galerii na začátku článku najdete dále například zpěvačku Avu Max, plus size modelku Ashley Graham či zpěváka Sama Smithe, ale i zpěvačku Gayle, které délka šatů nestačila k zakrytí všeho „tam dole“.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.