Celebrity

22. prosince 2023 06:30

Anna Tejklová

Módní alarm a nejšílenější modely roku: Krajčo jako teta z Kazachstánu a monstrum Lizzo

Pro mnoho lidí v showbyznysu je čím dál těžší na sebe v oblasti módy upozornit, neb vše už tu bylo. Holá prsa jsou okoukaná, muži ve střevíčkách a s kabelkami už pomalu také. Pojďme se podívat na nejhorší modely roku 2023, které vynesly zahraniční i naše známé osobnosti. Módní alarm nachystala návrhářka Anna Tejklová.

Richard Krajčo jako výstřední teta z Kazachstánu

Richard Krajčo zde vypadá velmi šťastně, model kosmického batolete, které mamince ukradlo kabelku a boty, ho evidentně potěšil. Na této fotce mě ale více než jeho oblečení, které mi evokuje rovněž šatník výstřední tety z Kazachstánu, drásá zbytečný a nehodící se pásek přes jinak hezké večerní šaty, které oblékla jeho partnerka. Také bych možná partnerům vyměnila kabelky, lépe by to ladilo.

Model z pohovky. Přítelkyně Kanyeho Westa v slavné polštářové kreaci

Nikomu nemohly uniknout polštářovo-silonkové vycházkové oblečky partnerky Kanyeho Westa, Biancy Censori, bez cenzury. Co k tomu dodat? Možná to, že módními redaktorkami nenáviděné lesklé tělové silonky ještě módně nezemřely. Místo šatů k nim ale oblečte/přidržte polštář...

Raperka Lizzo jako progresivní monstrum

Krása je odrazem duše a platí to i naopak. Paní Lizzo dokonale ztělesňuje a reprezentuje ideologický směr, který propaguje. Útok na estetiku, soudnost a – zdráhám se ve spojitosti s ní napsat slovo „ženskost“, protože z té tato paní opravdu nemá vůbec nic.

Zpěvačka Fletcher v unavené síti

Tento model máme v galerii nejhorších oděvů proto, že zde došlo k zajímavému jevu, kdy hezká a téměř nahá žena nepůsobí tak přitažlivě, jak by mohla, kdyby svému oblečení dala více tajemství a elegance. Podivně také působí černé sportovní kalhotky. Když už šla do takovéto odhalenosti, osobně bych dala alespoň zábavnější, třpytivější a více sexy spodní prádlo. Kozačky zkracují nohy a dělají dojem kopyt.

Zpěvačka Shania Twain v modelu čarodějnice z kravína

Zpěvačka Shania Twain oblékla nepřehlédnutelný obleček, který ale vyzněl trochu klaunsky a nemá ani žádný módní vtip. Pochvalme jí alespoň vykukující černé body a hezké červené vlasy, jinak je ale čestné místo v nejhorších modelech roku bohužel zasloužené.

Rita Ora jako zhmotnění postcovidového syndromu

Přitažlivá zpěvačka, která v tomto roce vynesla mnoho povedených a krásných módních kreací, se s touto příliš netrefila. Nášivky, které mají krýt prsa, způsobily jejich optickou asymetrii, rouškovitý návlek přes obličej připomíná covidovou dobu. Celé je to podivné a zmatené. Pokud bych si měla představit zhmotnělý postcovidový syndrom, tak by vypadal přesně takhle...

Anna Kameníková (Linhartová) v nelichotivém saku

Herečka Anna Kameníková měla našlápnuto na skvělý model. Působivé jsou zde stylové a k celku se hodící extravagantní boty. Bohužel ale zvolila zcela obnažený hrudník a k němu sako, které jí střihově příliš nelichotí. Pánský střih a vycpávky zbytečně zvýrazňují celkový hranatý a chlapecký dojem.

Carolina Dieckmann v šatech „Migréna“

Toto považuji za jeden z nejohavnějších modelů, jaké jsem kdy viděla a dovoluji si zopakovat komentář, který jsem k tomuto kompletu již v minulosti napsala: Herečka Carolina Dieckmann oblékla šaty v odstínech vyzvraceného buřtguláše s nepříjemným vzorem, který je ještě nepříjemněji asymetricky sešitý a na lidský mozek může tato kombinace působit podobně libě, jako šrábání nehty o tabuli. Kdo by ještě neměl dost, dorazí ho kombinace zlatých bot a stříbrné kabelky. A kdo měl sílu se dostat i k obličeji, čeká ho zde nápadný odrost na chemicky žlutých vlasech.

Zpěvačka Doechii na MTV Awards 2023 neoslnila

Galerii nejhorších modelů roku 2023 uzavřeme tímto oblečkem zpěvačky Doechii, která si tyto “šaty” ze zbytků oblékla na MTV Awards 2023.

Podívejte se na rozhovor s Annou Tejklovou:

Sdílejte článek
Štítky Kanye West kabelka Kazachstán Richard Krajčo obuv oděv Anna Kadeřávková poplašné zařízení Shania Twainová Anna Tejklová Módní alarm Carolina Dieckmann

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.