Móda a krása

14. září 2023 12:00

Anna Tejklová

Módní alarm z MTV Awards 2023: Kdo snědl baseballové mužstvo?

Předávání cen MTV je vždy i velkou módní přehlídkou zúčastněných hvězd. Výběr zajímavých i extravagantních modelů pro vás připravila módní návrhářka Anna Tejklová.

Nicki Minaj jako svatební zákusek

Model Nicki Minaj se mi líbí moc, je to sexy i vtipné a zpěvačka má na tento obleček od Dolce & Gabbana skvělou postavu.

Doja Cat v halloweenském duchu

Zpěvačka Doja Cat se oblékla doslova do pavučiny. Kdyby na sebe přilípla nějakého pavoučka či kousek dýně, mohla z ní být pěkná halloweenská dekorace.

Taylor Swift v šatech Versace připomínajících slavné „špendlíkové“

Zpěvačka Taylor Swift oblékla krásné a rafinované šaty Versace. Připomínaly jedny z nejslavnějších šatů této značky z roku 1994, tzv. „špendlíkové“, které vynesla Liz Hurley na filmovou premiéru Čtyři svatby a jeden pohřeb.

Tinashe v okoukané síti, ale stylových platformách

Méně rafinované šaty vynesla zpěvačka Tinashe. Už to začíná být trochu nuda, takových sítí a přelepených částí těla je na podobných akcích vidět tolik, že už to snad nikoho nemůže šokovat. Má ale k modelu stylové boty, tento typ masivních platforem oblékla velká část návštěvníků.

U Rity Ory dominovaly boty

Rita Ora na obřích třpytivých platformách postavila celý vzhled, zaujmou na první pohled. Černé šaty jsou originální svými až na zem splývavými rukávy.

Podívejte se také na nedávnou přehlídku módní návrhářky Vandy Jandy na Prague Fashion Week:

Demi Lovato jako ta i ten a to

Zpěvačka Demi Lovato měla sama se sebou jisté genderové mrzení, jestli je on, ona, oni či ono. Projevuje se to i na jejím módním stylu, na který sedí všechna tato zájmena.

Zářivá Shakira

Shakira potvrdila svou pozici hvězdy v krásných třpytivých zlatých šatech Versace, které podtrhly její udržovanou postavu. Skvělý odstín k do zlata odbarveným vlasům a opálené pleti.

Jared Leto na podpatcích

Jared Leto se oblékl v hodně futuristickém stylu, nejvíce zaujmou opět boty na platformě, které si vzal herec dokonce s podpatkem. Ještě mne zda zaujal bytelný obojek a náramek. Každopádně to má vyladěné.

Saucy Santana jako námořní důstojnice z hororu

Americký rapper Saucy Santana v převleku zřejmě za námořní důstojnici. V rámci zachování tématu by v tomto případě byl možná lepší převlek za loď.

Cardi B v kosmických šatech

Cardi B oblékla velmi železně a kosmicky působící šaty, které mají tu výhodu, že se jistě nikde nezařezávají a nemuchlají. Skvělé jsou masivní náramky z materiálu jako šaty a kovově sladěné drápy.

Elegantní Selena Gomez

Selena Gomez vynesla krásné šaty Oscar de la Renta z metalické krajky. Měla k nim dokonale do barvy sladěné sandálky na podpatku. Stříbrné šperky opakují lístečkový detail z šatů, což tvoří dohromady harmonický dojem.

Måneskin a bezpohlavní trendy

Skupina Måneskin. Děvčata se sladila, jen by to možná příště chtělo oholit tu hruď. Boty na podpatcích a platformě v pánských velikostech zřejmě byly letos v akci.

Doechii ve zbytcích

Tento model na mne působí asi tak, že zpěvačka roztrhala a snědla baseballové mužstvo a zbytky jejich oblečení si potom oblékla.

Kdo je Anna Tejklová?

Sdílejte článek
Štítky Shakira móda Demi Lovato Taylor Swiftová Nicki Minaj oděv Jared Leto Elizabeth Hurleyová Selena Gomezová Módní alarm Doja Cat

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.