Celebrity

27. listopadu 2022 14:00

Vanesa Havlíková

The Kardashians jsou zase tady: Kdo vlastně slavné sestry jsou a proč uchvátily celý svět?

The Kardashians?

Pokud jste fanoušci Kardashianek, tohle vám nesmí uniknout! Rodina, kterou znáte a milujete, odhalila svůj život v seriálu The Kardashians. Kris, Kourtney, Khloé, Kendall a Kylie se vracejí před kamery, aby odhalily pravdu, která se skrývá za titulky novin. Celé dvě řady můžete nyní streamovat exkluzivně na Disney+. Kdo tvoří klan Kardashian? Proč se sestry vlastně proslavily a čím uchvátily téměř celý svět?

Pět sester, které prožívají doslova pohádku v americkém Los Angeles. Ovlivňují módní trendy a za pouhý jeden příspěvek na Instagramu si účtují statisíce dolarů, jejich životy jsou naplněny luxusem a o peprné zážitky v nich není nouze.

Další řadu seriálu o jedné z nejkontroverznějších rodin světa můžete sledovat na Disney+ a podle prvních diváckých ohlasů je to zase velká show. Ti, kteří Kardashianky milují, si znovu vychutnají příběhy o lásce, financích i o složitém životě v záři reflektorů.

Kdo rodinu tvoří a jak se sestry proslavily?

Jsou slavní, výstřední, obdivovaní a neustále rozebírání. Nejsledovanější americká rodina plní přední strany novin již několik let a nyní mají čeští diváci možnost nahlédnout do jejich soukromí s Disney+.

Kriss Jenner (67)

Za popularitou celého klanu stojí matka této pětice – Kriss Jenner. Vymyslela a nabídla producentům námět na vlastní reality show. Po odvysílání první série na amerických obrazovkách se jméno této rodiny začalo spojovat s různými značkami kosmetiky a oděvů.

Kim Kardashian (42)

Kim Kardashian patří k nejslavnějším ze sester. Proslavilo ji kamarádství s Paris Hilton a a nechvalně známý sextape. Film ale neměl spatřit světlo světa, proto Kim společnost žalovala a vysoudila odškodné ve výši pěti milionů dolarů. Poté, co se provdala za slavného rappera Kanyeho Westa a založila si vlastní kosmetickou značku, se její prestiž zvedla ještě o něco výš. V roce 2015 jí zařadil časopis Time mezi 100 nejvlivnějších osob na světě.

Kylie Jenner (25)

Kylie Jenner je ze všech sourozenců nejmladší, ale rozhodně jedna z nejvlivnějších. V roce 2016 byl její instagramový účet jedním z deseti nejsledovanějších na světě. Stejně jako sestry se pohybuje v módním odvětví. Je zakladatelkou značky Kylie Cosmetics, kterou mají v oblibě ženy po celém světě a značky oblečení, kterou založila se svou sestrou Kendall.

Khloé Kardashian (38)

Khloé Kardashian byla dlouhá léta za šedou myšku rodiny. Po boku svých nádherných a úspěšných sester si dokonce vysloužila přezdívku „nejošklivější Kardashianka“. To se ale na lusknutí prstů změnilo, Khloé prošla radikální změnou svého vzhledu. Zhubla, obarvila si vlasy na blond a se svou novou visáží se tak stala nepřehlédnutelnou.

Kourtney Kardashian (43)

Nejstarší, ale neméně provokativní sestra Kourtney se do popředí dostala zejména díky neustálým zvratům, které během reality show řešila. Její poznámky během natáčení nebyly příliš na místě, a dokonce se se svými sestrami i poprala. Kourtney se mimo jiné věnuje svému webu o zdravém životním stylu a své značce s vitamíny a doplňky stravy.

Kendall Jenner (27)

Kendall patří asi k nejumírněnějším z celého klanu. Pracuje jako moderátorka a modelka. V modelingové branži patří k velmi žádaným. Oproti svým sestrám se snaží své soukromí více chránit a nebudit přílišný rozruch.

Kompletní dvě řady seriálu The Kardashians jsou teď dostupné. Disney+ svým divákům opět přináší strhující příběh jedné americké rodiny, jejíž sláva se dotkla hvězd.

Sdílejte článek
Štítky Kanye West rodina Instagram Los Angeles reality show Khloé Kardashian Kim Kardashianová videokamera Kylie Jennerová Kourtney Kardashian Paris Hiltonová The Kardashians Kendall Jennerová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.