Celebrity

30. září 2022 15:15

redakce Prima Ženy

Kim Kardashian tvrdí, že ještě nezačala šedivět. V minulosti přitom řekla opak

Nejznámější členka slavného klanu Kim Kardashian (41) patří k nejvlivnějším internetovým a televizním osobnostem. Co na sebe neprozradila v rodinné reality show, to odhalila v nejrůznějších rozhovorech. A pravděpodobně toho bylo více, než si vůbec pamatuje ona sama. Nyní totiž prohlásila, že ještě nezačala šedivět. V minulosti však nejednou potvrdila opak.

Členky klanu Kardashian se na Instagramu prezentují, jako by byly dokonalé. Postavy bez celulitidy a strií, tváře bez vrásek a vždy dokonalý make-up. Tak pózují na selfies, která sdílejí s fanoušky. V honbě za domnělou dokonalostí však byly několikrát přistiženy při tom, že si hrály s Photoshopem, aby jí dosáhly.

Kim Kardashian se teď rozhodla zajít ještě o něco dál a ve svých 41 letech v pořadu Live With Kelly and Ryan s potutelným úsměvem řekla, že ještě nezačala šedivět. „Ještě jsem si nenašla šedivý vlas. Není to zvláštní?“ prohlásila bezelstně. Existuje ale řada důkazů, že vědomě lhala.

Stejný pořad, jiné tvrzení

Stačí jen chvíle pátrání na internetu, aby fanoušci Kim Kardashian objevili první důkaz o tom, že jejich oblíbená hvězda lhala. Sama se přiznala k prvním šedivým vlasům už v roce 2018, a to dokonce ve stejném pořadu, v jakém teď tvrdila, že šedivět ještě nezačala.

Tou dobou bylo Kardashian 37 let a byla ve svazku manželském s rapperem Kanyem Westem (45). Ten tehdy poskytl řadu kontroverzních rozhovorů a na Twitteru zveřejňoval pobuřující příspěvky. V jednom z nich například tvrdil i to, že otroctví je svobodná volba. Vinu za první šedé vlasy shodila hvězda reality show právě na něj.

Šedivý vlas odhalil i kadeřník

Od roku 2007 je Kim Kardashian společně se svou rodinou téměř neustále sledována kamerami kvůli natáčení reality show. Původně Držte krok s Kardashians, dnes už jen The Kardashians sleduje slavnou rodinu ostřížím okem už 15 let. Její členové tak snadno mohou zapomenout na to, co všechno se v pořadu odehrálo.

Kim Kardashian šokovala i na slavné přehlídce Met Gala:

V jedné ze scén loňské série, kde se Kim Kardashian za pomoci týmu stylistů připravovala na moderování show Saturday Night Live, jí kadeřník Chris Appleton nabídl, že jí vytrhne šedivý vlas. „Dolehl na mě stres z příprav,“ odvětila mu.

První šediny se objevují už ve třiceti

Stejně jako vrásky i šedivé vlasy jsou příznakem stárnutí. Není na nich vůbec nic špatného a jde o přirozenou součást života. Jejich růst může v malém měřítku ovlivnit strava i stres, největší slovo má ale genetika. Kim Kardashian by podle odbornice na vlasy a vlasovou pokožku musela být přírodním úkazem, aby po čtyřicítce neměla jediný šedivý vlas.

„Většina třicátnic už má nález prvních šedivých vlasů za sebou a pozoruje jich časem víc. Po padesátce pak u většiny žen už více než 50 % vlasů většinou je šedivých,“ řekla ženskému magazínu Cosmopolitan tricholožka Madeleine Preston.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.