Voda místo kolagenu či detox hlavy. Tereza Maxová odhalila své tipy pro věčnou krásu

Tereza Maxová prozradila tipy na krásu

Topmodelka Tereza Maxová (50) se v česku řadí mezi nejkrásnější a nejúspěšnější ženy. Svůj dokonalý vzhled ale nemá zadarmo. Jak se udržuje a co by poradila ostatním?

Od určitého věku už dá péče o hezký vzhled pořádnou práci – a ve světě modelingu to platí dvojnásob. Své o tom ví i Tereza Maxová, která na svůj věk vypadá neuvěřitelně dobře.

„Myslím, že žádný likér, po kterém by byl každý šťastný a krásný, neexistuje. Je ale důležité snažit se jíst zdravě. Není to jen o potravinách, ale i o tom, jaké informace do těla dostáváte. Takže je třeba najít si čas, kdy vypnete, a dát detox hlavě. Pak by měl člověk dělat, co má rád. Mě baví tanec, mám hrozně ráda procházky lesem nebo u moře, to mě děláš šťastnou,“ řekla modelka.

Voda vítězí nad kolagenem

Tereza má pár pravidel, která dodržuje, aby si zachovala co nejlepší kondici. Žádnou chemii ale nečekejte, je zastánkyní přirozených věcí. „Myslím, že důležitější než kolagen je pít vodu. Dobrý recept proti stárnutí pleti je chránit se před sluníčkem. Není to ale o boji proti stárnutí, je to o přijetí svého věku,“ řekla modelka s tím, že čím je starší, tím je moudřejší.

Najde si pro sebe čas a nepřepíná se jako dřív, kdy se její pracovitost odrazila na zdraví. „Dneska už vím, kdy si potřebuji odpočinout, mít dobrý spánek a jídlo. Nepřepínám se. Jak se říká: Happy life, happy wife. Ono to tak je,“ prozradila zakladatelka Nadace Terezy Maxové pro ohrožené a opuštěné děti.

Tereza Maxová je krásná i šťastná

Důležitou součástí krásy a mladistvého vzhledu je nepochybně i šťastný život. A ten, jak se zdá, Tereza má. Ačkoliv jí první manželství s dánským tenistou Frederikem Fetterleinem nevyšlo, má z něj syna Tobiase Joshuu (21). Z toho je dnes opravdový fešák a zkouší jít tak trochu i ve stopách své maminky – vedle studia historie a archeologie se totiž věnuje i modelingu.

Podruhé se vdala za tureckého realitního magnáta Buraka Oymena. To už spolu byli deset let a měli dva potomky – dceru Mínu (13) a syna Aydena (11). Svatbu za přítomnosti dětí si Tereza velmi pochvalovala. „Myslím, že by se svatby měly dělat, až když jsou děti narozené. Celá rodina si ten den užije. Dodnes když se mých tří dětí zeptáte, řeknou, že nejhezčí den, který zažily, byl ten, kdy se máma vdávala,“ řekla Tereza v jednom z rozhovorů.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.