Celebrity

28. listopadu 2022 16:46

redakce Prima Ženy

Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall a Kylie jsou zpátky! Užijte si jízdu s The Kardashians

The Kardashians?

Znovu je tu rodina, kterou jedni nenávidí, druzí ji milují, ale všichni se dívají, i když tvrdí, že se nedívají. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall a Kylie jsou zpět a znovu dávají nahlédnout do svých životů. The Kardashians můžete sledovat na Disney+ a bude to znovu pořádná jízda.

Miliardový byznys znovu roztáčí svá kola, ale nebude nouze také o lásku, humor a poutavé vyprávění. Kardashianky se vrací, můžete je sledovat na Disney+, a tvůrci slibují, že rodina bude opět pod drobnohledem a filmařům nic neuniklo.

První díl slavné reality show s klanem Kardashians se v USA odvysílal 14. října 2007. Tehdy nikdo nemohl tušit, že se zrodil kult. Z riskantního projektu se stala veleúspěšná továrna na miliardy, která učinila z Kardashianových a Jennerových jednu z nejbohatších rodin v USA.

Ze sester se staly profesionální celebrity, které se proslavily účinkováním v televizní show a postupně také zdokonalováním svého tělo pod ostrými skalpely plastických chirurgů.

V populární show dlouhé roky také účinkoval nyní už exmanžel hlavy klanu Kris Jennerové, bývalý olympionik Bruce Jenner, který v roce 2015 podstoupil změnu pohlaví. Dnes je z něj Caitlyn Jennerová. O pořádné pozdvižení se ale postarali také Kim Kardashianová a její muž rapper Kanye West. Ten chtěl dokonce kandidovat a vážně uvažoval, že by se chtěl stát americkým prezidentem.

Rodina má velký potenciál

Když se vysílala první sezona, tak si výkonná producentka Danielle King uvědomila, že tato rodina má obrovský potenciál. „Začala jsem přemýšlet, zda by nešlo udělat dokument o Kardashiankách, že bychom se měli odpoutat od toho, že přemýšlíme pouze o formátu reality show. Říkala jsem si, že musíme více sledovat jejich životy. Vždyť je to šest nejslavnějších žen na světě,“ uvedla pro US Weekly producentka, která si uvědomuje sílu a magičnost, kterou rodina disponuje.

Danielle King si uvědomuje, že řada fanoušků se obává toho, aby i pokračování bylo hezké. Zná hodně příkladů z televizního i filmového světa, kde „dvojky“ u diváků pohořely. „Bylo pro nás důležité, aby se pozvedla estetika i obrazová část celé show. Ale také bylo důležité, aby vše vypadalo spontánně, protože máme před sebou skutečný dokument,“ dodala producentka k americké show, která je ke shlédnutí na Disney+.

Sdílejte článek
Štítky zábava Disney+ Walt Disney Khloé Kardashian Kim Kardashianová Kourtney Kardashian The Kardashians

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.