Celebrity

28. listopadu 2022 17:52

redakce Prima Ženy

The Kardashians jsou zpět! Inspirují nás svým sebevědomím, jsme na nich závislé, přiznaly influencerky

The Kardashians?

Znovu je tu rodina, která nenechá nikoho v klidu. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall a Kylie jsou zpět a jejich osudy sledují také influencerky Veronika Biasiol a Anna Šulcová. Obě vlivné Češky řekly, proč je dobré si Disney+ naladit a The Kardashians si užít.

První díl slavné reality show s klanem Kardashians se v USA odvysílal 14. října 2007. Tehdy diváci ani tvůrci nemohli tušit, že se zrodil obrovský fenomén. Dnes už každý nejen v Americe ví, že se narodila továrna na sny, která každý den roztáčí miliardový byznys.

Druhá série The Kardashians, kterou najdete na Disney+, ovlivňuje také životy mnoha Češek. Influencerky Veronika Biasiol a Anna Šulcová se vůbec nestydí, že na této show si vybudovaly závislost.

„Já miluji Kardashianky strašně moc a hrozně moc jsem se těšila na druhou sérii. Jsem ráda, že celá druhá série už je venku. Já jsem opravdu velký fanoušek. Myslím si, že je strašně moc těžké vybudovat takové impérium. Bohužel ne vždy se všechno povede. Kylie Kardashian sleduji od úplného začátku, ona je jen o rok starší než jsem já. Díky Disney+ to s nimi můžu zažívat úplně všechno. A jsem také ráda, že mohu nahlédnout trochu za oponu a vychutnat si opravdu všechno,“ uvedla pro magazín Showtime influencerka Veronica Biasiol.

„Já si to taky úplně zamilovala. Není to styl, který bych vyhledávala v minulosti, ale teď to mám tak, že každý čtvrtek čekám, až vyjde nový díl. Přiznávám, že jsem na tom asi trošku závislá,“ uvedla Anna s tím, že díky Disney+ načerpá i hodně inspirace pro svůj osobní život.

„Určitě mě inspirují v tom svém sebevědomí, pak ve své vytrvalosti a v tom, že se psychicky nezhroutí, když mají nějakou kauzu. Líbí se mi ta ambicióznost, kterou každá z nich má,“ dodala sympatická Anna otevřeně.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.