Celebrity

19. května 2023 16:17

Vanesa Havlíková

Kim Kardashian rozezlila fanoušky: Berete dceři dětství! Je jí devět, vypadá na dvacet

Kim Kardashian (42) patří k nejvlivnějším a nejbohatším celebritám na světe. Život plný luxusu nedopřává pouze sobě, ale i své rodině. Především pak dceři North, ve které se doslova vidí. Před nedávnem modelka na svých sociálních sítích zveřejnila fotku s dcerou, u které se rozpoutala bouřlivá diskuze. Sledující Kardashian vytknuli zejména to, že dceři bere dětství a že by v devíti letech neměla vypadat na dvacet.

Kim Kardashian patří k nejslavnějším ze sester rodu Kardashian. Nejvíce ji proslavilo kamarádství s Paris Hilton a nechvalně známé záběry ze sex tape (což jsou podomácku natočené milostné hrátky). Ještě více se ale zapsala do povědomí veřejnosti když se provdala za slavného rappera Kanyeho Westa a založila si vlastní kosmetickou značku.

V roce 2015 ji dokonce časopis Time zařadil mezi 100 nejvlivnějších osob na světě. Vliv však kráska nemá pouze na veřejnost, ale očividně i na svou devítiletou dceru, která se chce mamince už v takto nízkém věku vyrovnat.

Přečtěte si: The Kardashians jsou zase tady: Kdo vlastně slavné sestry jsou a proč uchvátily celý svět?

North je podnikatelky prvorozená dcera, kterou má s rapperem Kanyem Westem. Kim se v dceři opravdu vidí a touží po tom, aby se v budoucnu měla stejně pohádkově jako ona sama. Dopřává jí tedy jen to nejlepší a každý den ji zahrnuje luxusem. Nyní společně nafotily snímky pro značku Chanel a opravdu málokdo by dceři North tipoval pouhých devět let. Na fotografiích vypadá jako mladistvá, ne-li přímo dospělá žena.

Právě to, jak North vypadá a jak se prezentuje v tak nízkém věku, pobouřilo pod příspěvkem tisíce lidí. „Je jí 9, nebo 19?,“ zeptala se jedna ze sledujících. „Vždyť jí je pouhých 9 let, nechte ji dělat věci, které přísluší jejímu věku, jednou budete litovat,“ pustil se do Kim další ze sledujících. „Je jí devět a už je předčasně dospělá,“ obul se do podnikatelky další z fanoušků. „Je jí 9 a vypadá na 21, já v jejím věku nosila oblečení s pohádkovými postavami,“ vzkázala jiná fanynka.

Kim Kardashian se dostala do problémů, když údajně poškodila šaty po Marilyn Monroe:

Sdílejte článek
Štítky Kanye West fotografie luxus dcera podnikání hádka dětství Kim Kardashianová Chanel Časopis Time pozdvižení

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.