Grammy 2022: Dua Lipa v retro Versace nebo virální pánský oblek s květinami

Grammy_červený koberec

Nejdůležitější hudební večer roku se v Los Angeles nesl ve znamení oslavy života. Hudební svět jde ruku v ruce se světem módy, proto na pódium zavítala sama Donatella Versace a zopakovala scénu z roku 1998. Jeden pánský oblek se dokonce stal virálním hitem.

Hvězdou 64. ročníku se bez pochyb stal Jon Batiste a devatenástiletá Američanka asijského původu Olivia Rodrigo. Pohledná bruneta zaujala miliony posluchačů na sociální síti Tik Tok a ve svém hudebním vlivu pokračuje úspěšně i na pódiu. Vyhrála v kategoriích Nejlepší nová umělkyně roku, Nejlepší popové vokální album a Nejlepší popové sólo vystoupení. Rodrigo přišla v šatech britské legendy Vivienne Westwood, s kterou poslední dobou často spolupracovala zpěvačka Dua Lipa.

Scéna stará dvacet let s Whitney Houston a Mariah Carey ožila

Loňská výherkyně Grammy Dua Lipa stejně jako v minulém roce sáhla po ikonických šatech z dílny Versace, které můžete znát z devadesátých let, kdy je oblékly nejslavnější topmodelky na světě. Donatella Versace dokonce společně s Dua Lipou a raperkou Meghan Thee Stallion předvedla podobnou scénu, jako když se v roce 1998 objevily na pódiu ve stejných Versace šatech Mariah Carey a Whitney Houston. Obě dvě si tehdy šaty upravily na míru přímo na pódiu, o dvacet let později oběma hudebnicím pomohla sama Donatella.

Spratkovitý look Justina Biebera

Ačkoliv si Justin Bieber žádné oceněné neodnesl, přišel ve stylovém oversized obleku značky Balenciaga s růžovou čepicí, která dodala looku dostatečnou drzost mladého umělce. Jeho manželka Hailey Bieber vynesla šaty Yves Saint Laurent. Podobně avantgardní image předvedl i bubeník Travis Barker v růžovém kabátu Givenchy.

Virální pánský oblek s květinami

O virální internetový obsah z Grammy se postarala už jen přítomnost korejské skupiny BTS, která se na červeném koberci objevila v netradičních oblecích Louis Vuitton. Šestadvacetiletý zpěvák a tanečník V na sebe strhl pozornost díky netradičním květinám na obleku a celkovému looku, jenž zaznamenal velký úspěch na Twitteru. Pozornost si tak následně užil i během předávání cen u Lady Gaga nebo Olivie Rodriguez. A že se obrovské květiny na pánských klopách vracejí, dokázal i bratr Billie Eilish Fiennes v Gucci. Skladatel, producent a muzikant vyvedl i svou přítelkyni, zatímco jeho sestra se znovu zahalila do černého hábitu, tentokrát však od americké legendy Ricka Owense.

Sdílejte článek
Štítky Justin Bieber Lady Gaga móda Donatella Versace květiny Los Angeles Meghan Markle Louis Vuitton Mariah Carey oděv Olivia Rodrigo Grammy Award Whitney Houstonová Jon Batiste

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.