Shakira randí s britským hercem. Přátelé se bojí, že ji zneužívá pro slávu

Latinskoamerická zpěvačka Shakira (47) byla téměř dva roky nezadaná, poté, co vyšlo najevo, že ji partner a otec jejích dvou synů Gerard Piqué (37) podvádí. Vypadalo to, že v rybníčku nezadaných ještě nějakou dobu spokojeně setrvá, ale opak je pravdou. Našla si nového přítele, a to rovnou o šestnáct let mladšího herce. Její přátelé se ale obávají, že Lucien Laviscount (31) s ní je ze zištných důvodů.

Když se vztah Shakiry a známého fotbalisty rozpadl, rozhodla se zpěvačka znovu naplno rozjet hudební kariéru, kterou kvůli své rodině do té doby omezovala. Vydává například nové album a právě natáčení jednoho z videoklipů k písni bylo místem, kde se setkala se svým novým objevem. V klipu hraje bohyni, která střelila kentaura šípem a proměnila ho tím v člověka.

Onoho kentaura si zahrál britský herec Lucien Laviscount, který se nejvíce proslavil rolí v seriálu Emily in Paris. Ve videoklipu se se Shakirou vzájemně osahávají, a tak se zřejmě nelze divit, že přeskočila skutečná jiskra. Jejich vztah je zatím na samém prvopočátku, proto nelze říct, nakolik ho hrdličky berou vážně.

Příživník

Přátelé kolumbijské zpěvačky se obávají, že tak moc touží po lásce, že přehlédla varovné signály. Z Laviscounta nemají dobrý pocit. „Mají o ni strach, protože Lucien se pomaličku proslavoval, i když randil se ženami, které byly méně slavné než ona. Byly jiné. Teď je se Shakirou, která opravdu moc chce vztah,“ řekl zdroj deníku Daily Mail.

Čtěte také: Piqué ukázal svou lásku. Shakiru s ní měl podvádět už dřív, pak žadonil o odpuštění

„Její blízcí mají obavy, že se chce zviditelnit, což po jejím boku půjde snadno. Vídají se, ale ještě to není úplně seriózní. Může se ukázat, že má na každém prstu jinou ženu a ona se znovu spálí,“ doplnil zdroj. Obavy jsou přitom zcela přirozené, protože odhalení Piquého nevěry bylo pro Shakiru velkou ránou.

Kopání do ex

To, že zpěvačka nenesla nevěru a rozchod zrovna dobře, potvrzuje i fakt, že když může, do svého ex si rýpne. V jedné ze svých písní například zpívala, že její bývalý vyměnil Ferrari za Twingo a hodinky Rolex za Casio. V únoru pak vyšlo najevo, že chce Shakira natočit životopisný dokument, v němž bude velkou roli hrát i nevěrný ex.

Naposledy si do Piquého pořádně rýpla v pořadu The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. „Tu a tam jsem vydávala nějakou hudbu, ale myslím, že pro mě bylo opravdu těžké dát dohromady ucelené dílo. Neměla jsem na to čas. Byl to faktor manžela. Teď jsem bez chlapa. Muž mě táhl ke dnu, ale už jsem volná. Teď můžu skutečně pracovat,“ řekla.

Poslechněte si rozhovor se sexuoložkou na téma nevěra a cizoložství:

Sdílejte článek
Štítky strach láska Shakira vztah videoklip Gerard Piqué Lucien Laviscount

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.