Celebrity

2. února 2024 17:58

Eliška Reiglová

S pomstou bývalému nekončí. Shakira hodlá natočit dokument o Piquého záletech

Latinskoamerická zpěvačka Shakira (47) a Gerard Piqué (37) sice slaví narozeniny ve stejný den, ale rozhodně ne ve stejném rozpoložení. Téměř před dvěma lety se jejich vztah rozpadl kvůli nevěře ze strany fotbalisty a jeho bývalá partnerka na něm nehodlá nechat nit suchou. Nyní totiž údajně plánuje o této zradě natočit dokument.

Kolumbijská popová hvězda vydala od šokujícího rozchodu v červnu 2022 řadu písní, v nichž si vzala svého bývalého a jeho novou mladičkou partnerku na mušku. V jedné z nich se objevila narážka na Piquého vztah s čtyřiadvacetiletou studentkou Clarou Chia Marti, Shakira zpívala, že její ex vyměnil Ferrari za Twingo a hodinky Rolex za Casio.

Gerard Piqué reagoval tím, že se ukázal v Renaultu Twingo a pochlubil se sponzorskou smlouvou se společností Casio. Rýpnul si, že levnější hodinky mu vydrží celý život. V reakci na toto chování pak Shakira postavila na svůj balkon, obrácený k domu její tchyně ve stejné ulici, děsivou panenku čarodějnice v životní velikosti a podle sousedů opakovaně a nahlas pouštěla svou píseň.

Nevěru odhalil džem

Zvěsti o údajné nevěře Piquého se šířily už dlouho a Shakira se v ní utvrdila poté, co v ledničce našla prázdnou sklenici od džemu. Fotbalista ani synové Milan a Sasha nemají jahodový džem rádi a zpěvačka se prý právě vrátila z turné, proto velmi snadno usoudila, že po domě se v její nepřítomnosti pohyboval ještě někdo další.

„Myslím, že bude o dramatu, kterým si prošla,“ řekla o údajně připravovaném dokumentu odbornice na Shakiru a španělská novinářka Laura Fa, jak ji cituje deník The Sun. Vysvětlovalo by to, proč s ní byl kameraman mimo jiné i u soudu, kde čelila obvinění z daňových podvodů. Zřejmě se tak přidá k zástupu celebrit, například i k Beckhamovým, které se rozhodly o svém životě nebo jeho části natočit reality dokument.

David Beckham dostal od manželky opravdu netradiční dárek:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.